MENU
Waarom zou je nog trouwen in 2021

Waarom zou je nog trouwen in 2021

02 jun

RD-Scherptediepte - Mei en juni zijn populaire maanden om te trouwen. Maar wie kiest er in 2021 nog voor een huwelijk? In deze aflevering van Scherptediepte gaat Francina langs bij Hendrik en Rosanne. Zij stappen binnenkort in het huwelijksbootje. Wat betekent trouwen voor hen?
Meer over RD-Scherptediepte
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 2 juni 2021
Auteur: RD-Scherptediepte
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: