MENU
Eerste gospelconcerten staan weer gepland

Eerste gospelconcerten staan weer gepland

07 jun

De zon breekt weer door in Nederland. En met het zomerse weer gaat het land ook weer 'open'. Na een lange periode van lockdown en contact 'op afstand' is er eindelijk weer gelegenheid voor een avond uit eten of, toepasselijk, in dankbaarheid bij elkaar komen voor muziek en aanbidding.

Events For Christ en Stichting De Genadebron organiseren een reeks avonden die het allemaal ineen bieden: Grace Summer Nights. Avonden waarin je geniet van een luxe driegangen diner en waarin afgesloten wordt met genieten van mooie muziek en gezamenlijk God aanbidden, met een veelkleurigheid aan stijlen en gasten. De eerste avond vindt plaats op 12 juni in De Bron in Bunschoten-Spakenburg, met als muzikale gasten Gilbert Thera & band.

Met de Grace Summer Nights hervatten Events For Christ en Stichting De Genadebron een gezamenlijke missie: mensen bij elkaar brengen, ontmoeting mogelijk maken. Aan tafel, genietend van een maaltijd, gebeurt dat vaak vanzelf. En het vloeit over in het tweede deel van de missie: mensen samenbrengen rond muziek. De Grace Summer Nights zullen een veelkleurig gezelschap aan artiesten brengen, waaronder aanbiddingsleiders. Het is dus mogelijk om gewoon te genieten van eindelijk weer een mooie avond uit met een diner en concert, maar ook om te genieten van het eten en in dankbaarheid mee te doen in een aanbiddingsconcert.

"Wij zien dit als een initiatief om niet alleen het dorp iets moois en verbindends te bieden, maar ook voor een bruisende plek te zorgen waar iets moois kan gebeuren door muziek en aanbidding heen" aldus Dan van der Horst van stichting De Genadebron. "De Bron werd door de stichting ingericht om jeugd een plek te bieden waar ze gehoord wordt, maar we willen ook over kerkmuren heen reiken. Met deze avonden willen we volgens het doel van de stichting eenheid uitstralen in hoofdzaken, vrijheid in bijzaken en liefde in alle zaken!"

De agenda van de Grace Summer Nights wordt op dit moment nog aangevuld. De data en meewerkende artiesten staan vermeld op www.eventsforchrist.nl. Hier kan ook gereserveerd worden voor de avonden met maaltijd.

Datum: 7 juni 2021
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Winette Picktures
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: