MENU
Amir Tsarfati vanuit Milaan

Amir Tsarfati vanuit Milaan

10 jun

Amir Tsarfati is hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie. Momenteel is hij in Milaan, ItaliŽ Ė de eerste stop van zijn Europa-tour!

Amir: Over een paar uur zal ik mijn bezoek hier afsluiten met een slotboodschap in de Sabaoth-kerk voordat ik op vrijdag naar SiciliŽ ga, waar ik een paar dagen zal doorbrengen met Missione Paradiso, predikanten, leiders, en iedereen die wil luisteren.

Mijn tour zal eindigen in Timisoara, RoemeniŽ, waar ik ben uitgenodigd om les te geven voor een van RoemeniŽ's belangrijkste vieringen van het jaar, Pinksteren. Ik geef twee dagen les op een bekende locatie, Biserica Penticostală Elim. Als je het nu nog niet wist, de Roemenen zijn mij zeer dierbaar. Ik kijk uit naar deze ontmoeting.

Deze tour wordt door mij gedaan met een assortiment aan emoties. Ik ben erg opgewonden om terug in Europa te zijn om het Woord te onderwijzen, maar voor de eerste keer in mijn leven heb ik IsraŽl verlaten met de ene premier en zal ik thuiskomen in een andere situatie. Net als het patroon dat je de afgelopen 12 jaar in Amerika hebt gezien, is de nieuwe regering van IsraŽl een regering van "verandering". Maar wat voor verandering? Is verandering altijd goed? Als we het laatste decennium bekijken, zien we dat de agenda van "verandering" wordt geassocieerd met de aanval op bijbelse waarden.

Spreuken 24:21-22
Mijn zoon, vrees de HEERE en de koning,
laat je niet in met hen die op veranderingen uit zijn,
want hun ondergang zal plotseling opdagen
en wie kent de verdrukking door hen beiden teweeggebracht?

Naast de politieke situatie van IsraŽl zijn er verschillende dingen die in mijn regio hebben plaatsgevonden. Staat u mij toe er enkele uit te lichten, maar zorg ervoor dat u deze vrijdag om 11:00 uur (Pacific Time) afstemt op mijn zeer speciale Midden-Oosten Update.

Het Midden-Oosten

-Hamas begon te rekruteren in moskeeŽn in heel Gaza nadat zij talloze terroristen had verloren in zijn conflict met IsraŽl.

- Positief is dat nadat Twitter de president van Nigeria verbood, de president van Nigeria Twitter verbood! Het is leuk om te zien dat de annulatiecultuur zijn eigen medicijn proeft.

- Over annulatiecultuur gesproken, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken ontmoedigt zijn werknemers blijkbaar om de term 'Abraham-akkoorden' te gebruiken. Waarom zouden ze dat nu doen? Misschien heeft het iets te maken met het feit dat de titel verband houdt met het grote succes van de vorige regering als het gaat om het Midden-Oosten.

- Libanon blijft economisch van binnenuit instorten. Mensen zijn nu beperkt tot zes uur elektriciteit per dag. Vele anderen hebben al maanden slecht ongeveer vier uur electiciteit.

- Iran blijft in de hele Republiek te maken hebben met mysterieuze explosies en branden. Van een staalfabriek tot een olieraffinaderij tot een frisdrankfabriek, ze zijn niet in staat om de bron van de schijnbaar samenhangende incidenten te identificeren.

- IsraŽl bevindt zich midden in een luchtmachtoefening van twee weken met ItaliŽ, het VK en de VS. Het vindt plaats in het Italiaanse luchtruim en voor de eerste keer ooit zal de IsraŽlische elite-straaljager 'Adir' (F-35) op vreemde bodem landen.

- De Palestijnse misleiding ging door na de arrestatie van een antisemitische journalist van Al-Jazeera bij Jeruzalem. Ze was in staat om een ​​mooie foto te maken waarop een vermeende gebroken arm te zien was die onder de IsraŽlische politie was opgelopen. Verbazingwekkend genoeg was de gebroken arm blijkbaar op wonderbaarlijke wijze genezen tegen de tijd dat ze van het station werd opgehaald. Ze zullen er alles aan doen om het verhaal te verdraaien.

- De premier van de Palestijnse Autoriteit, Mohammad Shtayyeh, had het lef om te beweren dat er geen Hebreeuws archeologisch bewijs is op de Tempelberg. Dit is eigenlijk lachwekkend.

- Op Twitter onthuld door Hillel Neuer, heeft IsraŽl 0,11% van de wereldbevolking, maar toch kreeg het bijna 72% van de veroordelingen van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in 2020. Dit is niet legitiem. Dit is het bedrog van de naties. Het is antisemitisme.

- Zoals onthuld door een commandant van het Amerikaanse Korps Mariniers, verkrijgt de primaire gevolmachtigde van Iran, Hezbollah, nu meer raketten dan verschillende NAVO-landen samen.

- En misschien wel een van de grootste dingen die deze week gebeurden: de IDF voerde een van de belangrijkste aanvallen uit tot nu toe in de buurt van Damascus en andere steden, waaronder Banias, Homs, Latakia en Tartus. Meerdere Iraanse activa waren het doelwit, waaronder hangars met grond-luchtraketten. Je kunt hier meer over horen in mijn Breaking News-segment.

- Ten slotte hebben de Palestijnen gisteren via brandstichting een grote brand in de buurt van Jeruzalem aangestoken. Zoals je kunt zien, houden ze echt van het land.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 10 juni 2021
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: