MENU
Continental Tribute concerten in voorbereiding

Continental Tribute concerten in voorbereiding

19 jun

Na de zeer enthousiast ontvangen Continental Tribute-concerten in juni 2019 was het helaas niet mogelijk om een vervolg te kunnen organiseren. Nu de corona maatregelen één voor één opgeheven worden onderzoekt Events For Christ wat de mogelijkheden zijn om de komende maanden, in de periode half juli tot en met oktober, op verschillende plekken in het land een aantal Continental Tribute concerten te organiseren.

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een mooi Continental programma waarin ook de ‘klassiekers’ zeker niet zullen ontbreken. De projectleiding ligt bij veteraan Continental dirigent Maarten Wassink.

Events For Christ is op zoek naar locaties (bij voorkeur gratis beschikbaar gesteld) waar we, eerst op 1,5 meter afstand, minimaal 100 mensen een plek kunnen geven. Daarnaast zoeken we mensen die mee helpen met de plaatselijke promotie en eventueel met de plaatselijke kaartverkoop.
Events for Christ zorgt voor promotiematerialen, persberichten, etc en draagt het financieel risico.

Een Continental Tribute Concert in jouw woonplaats? Vragen? Ideeën?
Neem contact op met eventsforchrist.nl

Fenomeen
Een fenomeen – dat kun je de Continental Singers gerust noemen. Decennia lang tourden Amerikaanse en Europese ‘Continentals’ door Europa met nieuw zangtalent, overweldigende reacties en volle zalen. Veel mensen hebben warme herinneringen aan niet alleen het beleven van de muziek van de Continental Singers, maar ook aan het zelf meedoen in zo’n groep!

Het evangelie in tijdloze, creatieve muziek; gezongen door een samengesteld koor wat een onvergetelijke ervaring op doet. Dat bleek jaar in jaar uit de succesformule van de Continentals. Op het hoogtepunt werden er tijdens een jaar maar liefst 400 concerten gegeven in Europa waarvan meer dan 40 in Nederland.

Zingende reünie
Een koor van 25 man, een uitgebreide band en de beste nummers uit die tijd zullen je tijdens deze concerten weer terugvoeren naar de hoogtijdagen van de Continental Singers. Alle deelnemers aan dit programma hebben 1 of meerdere malen met de Continentals getourd De mooiste ballads, up tempo songs en choreografie zal ook in deze tijd veel nieuwe bezoekers een geweldige avond bezorgen. Het zal een feest van herkenning zijn of een enthousiaste kennismaking. De organisatie verwacht veel bezoekers die eens met de Continentals getourd hebben. De concerten zijn daarom misschien ook wel te omschrijven als een zingende reünie – zowel op als voor het podium!

Datum: 19 juni 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: