MENU
Verhitte discussies over zomerkleding

Verhitte discussies over zomerkleding

24 jun

RD-actueel - De temperaturen lopen op, korte rokjes en naveltruitjes komen uit de kast tevoorschijn. Verschillende niet-reformatorische scholen vroegen leerlingen zich niet te bloot te kleden. Het leverde een verhitte discussie op over zomerkleding. In RDactueel gaat Francina in Amersfoort de straat op om aan jongeren te vragen wat zij zélf van de regels vinden. En ze gaat langs bij kleding- en kleuradviseur Carolien Luitjes. Welke kledingkeuzes maakt een christelijke vrouw?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 24 juni 2021
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: