MENU
Vandaag is de Muskathlon - kijk mee via de livestream

Vandaag is de Muskathlon - kijk mee via de livestream

26 jun

Vandaag is de Muskathlon@home. Overal in het land vragen mannen, vrouwen, jongens en meiden aandacht voor de grote problematiek in de wereld door te lopen, fietsen, zwemmen, suppen en nog veel meer creatieve vormen. En dankzij jouw bijdrage, en die van meer dan 15.000 anderen haalden we samen meer nu al meer dan een half miljoen euro op. Daarvoor willen we jou van harte bedanken.
Jouw bijdrage zorgt ervoor dat kinderen in armoede een veilige, gezondere en hoopvolle toekomst tegemoet gaan, worden mannen, vrouwen en gezinnen in verdrukking over de hele wereld gesteund met praktisch hulp en gebed en krijgen vele vrouwen de kans om uit gedwongen prostitutie te stappen en te bouwen aan een nieuw en waardig leven.

We nodigen je dan ook van harte uit om dit samen met ons te vieren. Vanavond 26 juni om 19.00 uur zenden we de livestream uit van de Muskathlon@home. We delen de persoonlijke verhalen van deelnemers en staan samen met hulporganisaties stil bij de impact en de blijvende verandering van de levens van mensen in nood.

Bedankt voor jouw hart om te geven, je meeleven en je donatie. En als je zelf meedoet: succes en zet hem op.Datum: 26 juni 2021
Auteur: Muskathlon
Foto: Videostill - Muskathlon
Website: http://www.muskathlon.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: