Irene Blom nieuwe voorzitter Raad van Bestuur De Hoop

Vanaf 1 september is Irene Blom voorzitter van de Raad van Bestuur van concern De Hoop, na het vertrek van Jaap de Gruijter naar ASVZ. Zij zal leiding geven aan De Hoop ggz, Werkvisie De Hoop, Chris en Voorkom! en De Brug in Katwijk.

Irene Blom is sinds oktober 2020 lid Raad van Bestuur en sinds december 2017 lid van het directieteam van De Hoop als directeur Behandelzaken. Ze heeft een ruime ervaring als Klinisch Psycholoog in diverse instellingen. “Ik zie uit naar de uitdaging om samen met mijn collega’s De Hoop te dienen op deze plek. We hebben grote uitdagingen en er liggen bijzondere kansen; ik hoop van harte bij te dragen aan het op koers houden van de organisatie in alle dynamiek van de ggz en de omliggende wereld. De Hoop ggz heeft als identiteitsgebonden ggz-organisatie een uniek zorgaanbod wat het waard is om aan zoveel mogelijk cliënten beschikbaar te stellen nu en in de toekomst.”

Kees Kleingeld, voorzitter Raad van Toezicht: “Met veel vertrouwen zien wij tegemoet dat Irene het stokje overneemt van Jaap. We hebben haar leren kennen als een bestuurder die vanuit haar kennis van de zorgpraktijk oog heeft voor wat een organisatie als De Hoop nodig heeft voor de uitdagingen van vandaag en van de toekomst. De unieke zorgvisie van onze bijzondere organisatie draagt zij met passie uit. We hebben veel vertrouwen in haar kwaliteiten om leiding te geven aan de bijzondere organisatie die De Hoop is en om de organisatie extern te vertegenwoordigen.”

De Hoop ggz is een christelijke ggz-instelling en helpt op een betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen in een liefdevolle omgeving.

De Hoop – Renee Breuer
De Hoop
20-07-2021
Hulpverlening
https://www.dehoop.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies