Bijbelstudieserie met Henk Stoorvogel op Family7

Deze serie is uitermate geschikt om te behandelen in bijbelstudiegroepen in kerken, studentenverenigingen, gemeentegroeigroepen en met groepen vrienden. Per aflevering zijn er gespreksvragen die je kan gebruiken bij het verwerken en bespreken van elk thema. Je kijkt met elkaar eerst naar de aflevering van ongeveer 25 minuten en vervolgens ga je met elkaar op reis, om als discipel van Jezus, Hem te volgen in Zijn ritme.

Het gespreksboekje download je via Family7.nl/JezusLeven

De afleveringen worden vanaf 3 oktober 2021 elke zondagavond uitgezonden om 19:30u bij Family7 en is ná elke uitzending online te bekijken via Family7+

Jezus Leven

We willen Jezus volgen en steeds meer op Hem gaan lijken. Maar, hoe leefde Jezus dan? Hoe zagen Zijn dagen eruit? Hoe kan het dat Hij zó geliefd en tegelijkertijd zó gehaat werd? En als Hij in deze tijd zou leven, zouden wij Hem dan ook volgen?

In de 12-delige Bijbelstudieserie Jezus Leven wordt het leven van Jezus op een unieke en nieuwe wijze getoond. Henk Stoorvogel en Marco Ketel laten de Bijbel spreken, beschrijven het speelveld van Jezus’ leven en laten de situaties in beeld zien.

Geschikt voor bijbelstudiegroepen

Deze serie is heel geschikt voor bijbelstudiegroepen in kerken, studentenverenigingen, gemeentegroeigroepen en vriendengroepen. Per aflevering zijn er gespreksvragen beschikbaar. Is dat ook iets voor jouw Bijbelstudiekring? Behandel dan deze serie met elkaar!

Gespreksvragen

Er wordt een vragenboekje ontwikkeld, die eind september op deze pagina kunt downloaden. Het boekje met gespreksvragen kun je gebruiken om de serie met elkaar te bespreken en te verwerken.

Kringleiders

Ben je coördinator, gemeenteleider en/of kringleider en geïnteresseerd in deze Bijbelstudie? Wil je automatisch het gesprekboekje toegestuurd krijgen of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via jezusleven@family7.nl.

Afleveringen kijken

Vanaf 3 oktober 2021 zijn de afleveringen elke zondagavond vanaf 19:30 uur te zien op Family7. Vervolgens zijn ze daarna ook beschikbaar op Family7+. Abonneer je nu al op Family7+ om geen aflevering te missen!

Boek bestellen

Wil je je alvast voorbereiden of nog verder verdiepen in Jezus Leven? Bestel dan het gelijknamige boek via de website van Henk Stoorvogel.

Afleveringen

3 oktober – Afl. 1 – Rabbi, waar logeert u?

10 oktober – Afl. 2 – De wachtende rabbi

17 oktober – Afl. 3 – Jezus van Kafarnaüm

24 oktober – Afl. 4 – Jezus Meestercommunicator

31 oktober – Afl. 5 – 24 uur uit het leven van Jezus (1)

7 november – Afl. 6 – 24 uur uit het leven van Jezus (2)

14 november – Afl. 7 – Crisis in Kafarnaüm

21 november – Afl. 8 – De kracht van een kruimel

28 november – Afl. 9 – Voor de poort van de hel

5 december – Afl. 10 – Jezus’ beste vriend…

12 december – Afl. 11 – De langste week…

19 december – Afl. 12 – Ik ben bij je

Family7
Videostill – Family7
20-07-2021
Onderwijs
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies