MENU
GlobalRizedag met Joke Buis

GlobalRizedag met Joke Buis

13 aug

Voor iedereen die vindt dat het evangelie zo wijd en zo veel mogelijk verspreid moet worden: kom naar de GlobalRizedag op 4 september waar alles verteld wordt over online evangelisatie. Op deze dag staat ontmoeten centraal! Het programma zit boordevol getuigenissen, muziek en leuke workshops. Ook is er een kinderprogramma. Wij zorgen voor de catering die dag. De dag vindt plaats in Oldebroek, Mheneweg Noord 1, in het kerkgebouw van Luctor et Emergo.

Het programma op 4 september start om 10.00 uur en zal rond 15.00 uur afgelopen zijn. Vanaf 9.30 uur is er inloop met koffie/thee en lekkers. In de ochtend zijn er drie sprekers: Marten Visser, directeur, Elsa van Wessel, mentor, en Alfa Wijnveen, leider van het Portugese taalteam, alledrie bevlogen mensen die enthousiast over hun werk kunnen vertellen. ‘s

Middags zijn er informatieve en inspirerende workshops. Misschien loop je rond met de vraag: hoe kan ik me inzetten om online het evangelie te helpen verspreiden? Dan zullen deze workshops je zeker verder helpen.

De muziek wordt verzorgd door Joke Buis. Na jaren waarin de liefde voor het oude kerklied de rode draad vormde in haar muziek, maakt Joke op dit moment nieuwe, persoonlijke luisterliedjes, over thema’s die dichtbij haar hart liggen en tegelijkertijd een herkenbare boodschap hebben.

Datum: 13 augustus 2021
Auteur: GlobalRize - Elly Moorlag
Foto: Joke Buis
Website: http://www.globalrize.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: