MENU
Gospelnight met Dwight Dissels en Marc Floor

Gospelnight met Dwight Dissels en Marc Floor

13 sep

Passie en bezieling; dat zijn veelgehoorde woorden als je het over gospel hebt. Jong of oud(er), het maakt niet uit in welke samenstelling het gezongen wordt. Tijdens de komende Gospelnights komt het allemaal bij elkaar: ervaring, groot talent, gedreven gospelmusici en -koren. Compassion presenteert de Gospelnight met Dwight Dissels en Marc Floor (finalist The Voice Kids #10) in Emmen en Bunschoten-Spakenburg, met ondersteuning van respectievelijk gospelkoor Dabar en Forever Worship.

De Gospelnight beleefde twee jaar geleden haar primeur en smaakte naar meer. Niet alleen het publiek genoot van swingende gospel van eigen bodem; ook Dwight Dissels keek uit naar een vervolg. Na een lange gedwongen concertpauze in Nederland is het dan eindelijk zo ver. Op vrijdag 8 oktober voert hij de Gospelnight aan in Emmen en op zaterdag 9 oktober in Bunschoten-Spakenburg. Deze avonden liggen dicht bij het hart van Dissels. Hij ontdekte zijn passie voor muziek door zijn geloof in Jezus. In 2017 brak hij door in The Voice of Holland, waarna hij onder andere te horen was bij RTL Late Night. Toch maakt Dwight het liefste muziek dat dicht bij zijn hart ligt: gospelmuziek. Hij gebruikt niet alleen zijn stem, maar geeft als Compassion-artiest ook een stem aan kwetsbare jongeren en kinderen.

Dwight Dissels krijgt voor de komende concerten gezelschap van Marc Floor. De 14-jarige zanger doet niets liever dan muziek maken. Het grote publiek leerde hem dit jaar kennen als finalist bij The Voice Kids. Tijdens de Gospelnight verzorgt hij het voorprogramma.

Twee indrukwekkende 'voices' dus die bewijzen dat gospel dwars door generaties heen gaat. En wat is er beter dan dat gezelschap te geven van bezielende koren? In Emmen krijgen Dissels en Floor gezelschap van gospelkoor Dabar. In Bunschoten-Spakenburg zingt het bekende koor Forever Worship mee.

Geniet van een sfeervolle avond vol bezieling met gospelmuziek van eigen bodem! Compassion presenteert: Gospelnight met Dwight Dissels, Marc Floor en regionale gospelkoren!

LET OP: dit evenement word geheel volgens de op dit moment geldende corona maatregelen gehouden. Dit betekent dat we voor alsnog op 1,5m afstand zitten (mensen uit hetzelfde huishouden mogen naast elkaar zitten). Er is voor deze tour géén negatieve test of vaccinbewijs nodig. Kan dit evenement onverhoopt niet doorgaan door nieuwe maatregelen? Dan zoeken wij binnen 6 maanden een nieuwe datum, kunt u niet of lukt het ons niet om een datum te vinden? Dan krijgt u het geld teruggestort.

Gospelnight met Dwight Dissels, Marc Floor en regionale gospelkoren

vrijdag 8 oktober 2021 - 19.30 - Emmen
Stadskerk, Van Schaikweg 59, 7824 AA Emmen (met gospelkoor Dabar)

zaterdag 9 oktober 2021 - 19.30 - Bunschoten-Spakenburg
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG Bunschoten-Spakenburg (met Forever Worship)

Datum: 13 september 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: Videostill - YouTube
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: