MENU
Concerttour Continental Singers

Concerttour Continental Singers

13 sep

Nu de maatregelen het weer toelaten start er een nieuwe “Tribute to the Continental Singers”: optredens op verschillende plekken in Nederland die je meenemen door de veelkleurige geschiedenis van de Continental Singers. De concerten staan gepland voor september en oktober in: Amsterdam, Surhuisterveen, Velp, Barendrecht, Hoogezand, Alphen aan den Rijn en Bunschoten-Spakenburg.

Een fenomeen – dat kun je de Continental Singers gerust noemen. Decennia lang tourden Amerikaanse en Europese ‘Continentals’ door Europa met nieuw zangtalent, overweldigende reacties en volle zalen. Veel mensen hebben warme herinneringen aan niet alleen het beleven van de muziek van de Continental Singers, maar ook aan het zelf meedoen in zo’n groep! De hernieuwde interesse in de muziek uit de jaren tachtig betekent ook interesse in de populaire gospelgroepen en hun muziek. Voor zowel het publiek als de ‘Continentals veteranen’ van weleer is er nu goed nieuws.

10 september - Amsterdam
12 september - Surhuisterveen
3 oktober - Velp
10 oktober - Barendrecht
8 oktober - Hoogezand
16 oktober - Alphen aan den Rijn
17 oktober - Bunschoten-Spakenburg

We begrijpen dat er op het moment veel onduidelijkheid is over de regels voor evenementen dit najaar. Zoals het er nu naar uit ziet heb je voor de tours in deze nieuwsbrief (alleen de data vanaf 20 september) een vaccinatiebewijs of negatieve test nodig. We verwachten hier in de loop van september meer duidelijkheid over te krijgen. Indien om wat voor reden de evenementen niet door kunnen gaan (of je geen negatieve test / vaccinatiebewijs kunt krijgen) krijg je uiteraard je geld teruggestort.

Meer informatie is te vinden op de website van EvenstForChrist via onderstaande link.

Datum: 13 september 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: