Open dag Operatie Mobilisatie op 11 september

Een levende gemeenschap van Jezus-volgers binnen bereik van iedereen. Dat is waar we van dromen en waar we aan werken. Nu niet meer vanuit Emmeloord, maar vanuit Nijkerk. Vanuit ons Missiehuis aan de Van ’t Hoffstraat 34 willen we christenen ontmoeten, trainen, inspireren en uitzenden naar die plekken waar mensen geen kans hebben gehad het goede nieuws van Jezus te horen.

Graag nodigen we je uit voor de open dag in ons nieuwe Missiehuis op zaterdag 11 september. We danken God voor Zijn trouw en voorziening en hebben een rijke boodschap voor de wereld. Daar willen we alle christenen in Nederland bij betrekken. We zijn ontzettend dankbaar voor jouw betrokkenheid bij Gods missie. Daarom kijken we er naar uit om jou op 11 september te ontmoeten.

Samen met jou vieren we wat God wereldwijd doet. Meld je aan voor een dag vol inspiratie, ontmoeting en lekker eten. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. We sluiten deze feestelijke dag af met een aanbiddingsconcert om God alle eer te geven.

Met elkaar bouwen we mee aan gemeenschappen van Jezus-volgers, die voor iedereen bereikbaar zijn. Zo kan iedereen horen van de grote daden van God en de redding door Jezus Christus.

De open dag is opgedeeld in tijdsblokken van twee uur. Zo bieden we iedereen de gelegenheid om deze feestelijke dag te bezoeken en tegelijkertijd de coronamaatregelen te respecteren.

Meld je aan voor 1 van de volgende tijdsblokken:

10.00 – 12.00 UUR

12.00 – 14.00 UUR

14.00 – 16.00 UUR

16.00 – 18.00 UUR

19.00 – 21.30 UUR (AANBIDDINGSCONCERT)

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
16-08-2021
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies