MENU
Een avond genieten van muziek van Nederlandse bodem

Een avond genieten van muziek van Nederlandse bodem

19 aug

Een reeks avonden met veelkleurige muziek dit najaar; het leek heel lang onhaalbaar, maar eindelijk is er weer een mogelijkheid om live te genieten van Nederlandse artiesten die hun stemmen volop mogen laten klinken. Dan past dankbaarheid. Met de 'Thankful Voices' avonden slaan de Country Trail Band, vocal groep Chapter4 en zanger Leen Koster de handen ineen voor concerten die weliswaar muzikaal veelzijdig zijn, maar vooral eenduidig in het doel: genieten van talent en ervaring van Nederlandse bodem!

De 'Thankful Voices' avonden vinden verspreid over het hele land plaats tussen 24 september en 20 november. Het beloven veelzijdige concerten te worden dankzij een bijzondere mix van artiesten:

De Country Trail Band is al decennia lang bekend in Nederland en daarbuiten. Onder leiding van Wim Pols heeft de groep met name country muziek maar ook (southern) gospel op de kaart gezet in ons land. De komende concerten zijn een goede gelegenheid om live kennis te maken met het nieuwe album 'Parels'.

Leen Koster is zowel als predikant en zanger geen onbekende meer. Zijn mooie stemgeluid en inlevende (levens)liedjes leveren regelmatig vergelijkingen op met Marco Borsato. Leen zingt over het (geloofs)leven op zijn albums 'Diep van Binnen' en 'Dichterbij dan Ooit'. Sinds kort zijn hier (oudere) Engelse gospels aan toegevoegd. Een artiest die je raakt; telkens weer!

Chapter4 is een Nederlandse vocal groep. Vier mannen brengen eigentijdse muziek in een unieke vocalpop jas. Een samensmelting van stemmen die inspireert door een boodschap van liefde en hoop. Als individuŽn hebben de leden al uitgebreid ervaring opgedaan, maar toen drie jaar geleden de samenwerking gestart werd, bleek er een gedeelde passie voor zingen. Hoewel er nog niet veel mogelijkheden zijn geweest voor live optredens afgelopen jaren door de coronacrisis, heeft de groep wel al een EP opgenomen ('First Page'). Hoog tijd voor een uitgebreidere kennismaking dus!

Alle avonden hebben beperkte ruimte om te voldoen aan alle huidige richtlijnen voor live optredens. Bestel dus snel je kaarten!

Datum: 19 augustus 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: Chapter4
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: