MENU
Leger des Heils zoekt kok voor hotel congrescentrum Belmont

Leger des Heils zoekt kok voor hotel congrescentrum Belmont

11 sep

Advertorial - Ben jij een enthousiaste, flexibele, zelfstandig werkend kok met een hart voor mensen? 50|50 hotel congrescentrum Belmont zoekt: Zelfstandig Werkend Kok 32-36 uur per week. Hotel Belmont is een unieke plek: als 3 sterren superior hotel zijn zij onderdeel van het Leger des Heils.

Wat je doet
Als zelfstandig kok werk je samen met het team van de keuken en de bediening aan de dagelijkse voorbereidingen van maaltijden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijkheid voor de dagelijkse coördinatie van de werkzaamheden. Tijdens je werk begeleid je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun werkzaamheden in de keuken. En ben je verantwoordelijk voor de voortgang van hun traject gericht op activering en optimale deelname aan het arbeidsproces.

Wij vragen:
Je hebt de koksopleiding of een soortgelijke opleiding op MBO 4-niveau afgerond. Inmiddels heb je de nodige werkervaring opgedaan. Je bent in staat kennis goed over te dragen aan onze re-integranten en hen te stimuleren tot verdere ontplooiing. Je weet daarbij goed de balans te bewaren tussen mens en resultaat. Je hebt een christelijke levensovertuiging.

Functie-eisen:
- Je beschikt over de juiste diploma’s op MBO 4-niveau en hebt kennis van HACCP
- Je bent daarnaast in het bezit van leermeester diploma
- Je bent flexibel inzetbaar (ook ’s avonds en in het weekend)
- Ervaring met grote evenementen, buffetten en ŕ la cart
- Je bent communicatief vaardig, empathisch en in staat om op een goede manier samen te werken met collega’s, re-integratiemedewerkers en stagiaires
- Je bent een creatieve geest en denkt in mogelijkheden
- Je bent gewend te werken met digitale bestelsystemen en beschikt over voldoende digitale kennis en vaardigheden
- Aantoonbare affiniteit met specifieke doelgroepen en maatschappelijke zorg is een pré.

Wij bieden:
Een mooie werkplek in een bijzonder bedrijf op een prachtige locatie In Nederland. We hebben een gezellig team met loyale collega’s. Het salaris is conform de cao Sociaal Werk ingeschaald in salarisschaal 6, afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over 50| 50 Hotel Congrescentrum Belmont
50|50 hotel Belmont is een unieke plek: als 3 sterren superior hotel zijn wij onderdeel van het Leger des Heils. 50|50 Hotel Belmont is een professioneel vergader- en congrescentrum. Jaarlijks ontvangen we uiteenlopende gasten: (internationale) commerciële organisaties en bedrijven, non-profitorganisaties en particulieren. Daarnaast is ook het Leger des Heils een grote (interne) klant.

We zijn een erkend leerbedrijf waar we jaarlijks tientallen mensen begeleiden naar een plek op de arbeidsmarkt. Onze re-integratiekandidaten kunnen binnen alle afdelingen werkervaring opdoen, dus ook binnen de keuken en bediening.

Bij 50|50 hotel Belmont vinden we dat mensen bovenaan staan. Onze gastvrijheid en klantvriendelijkheid scoren erg hoog.

Over het Leger des Heils
Het Leger des heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op he t gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des heils klaar voor 75000 mensen.

Lijkt dit je wat?
Solliciteer dan voor 15 september 2021 via: solliciteer online solliciteer online

Graag ontvangen we van je een CV en motivatie. Waarin je onder andere in gaat op de functie-eisen. Geef in je motivatie ook een uitleg van je christelijke levensovertuiging.

Conform ons werving en selectiebeleid hebben interne kandidaten voorrang.

Vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Martijn Nanninga, manager Food & Beverage (keuken en bediening), te bereiken via 0318-482365

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 17 september.

Datum: 11 september 2021
Auteur: Jobfish
Foto: © 50 50 Hotel Belmont
Website: https://www.jobfish.nl/vacatures/zelfstandig-werkend-kok

Dit artikel delen:

Meer nieuws: