MENU
Tweede editie Youth for Christ fietsevent van start

Tweede editie Youth for Christ fietsevent van start

08 sep

Na zeer succesvolle eerste editie van het Youth for Christ fietsevent, de Tour d’Orange, stappen op zaterdag 11 september a.s. meer dan 120 deelnemers wederom op de fiets. Op een racefiets, tourfiets of stadsfiets zullen zij zoveel mogelijk kilometers afleggen om geld in te zamelen voor het jongerenwerk van Youth for Christ.

Tour d’Orange; meer dan 100 fietsers zetten zich in!
Aangestoken door het enthousiasme van de fietsers vorig jaar, hebben dit jaar zo’n 120 deelnemers zich ingeschreven voor de Tour d’Orange. De tweede editie start vanaf RCN De Jagerstee in Epe en doet onder andere Deventer en Zwolle aan, locaties waar Youth for Christ actief is met jongerenwerk.
Afgelopen maanden zijn er zowel lokaal als landelijk actief fietsers en sponsors geworven voor deze tweede editie. Bram Rebergen, directeur Youth for Christ Nederland, zet zich ook weer in: “Ook deze keer fiets ik graag weer mee. Geweldig om weer met zoveel enthousiaste mensen te gaan fietsen! Ruim 120 mensen zijn al maanden hard aan het trainen om zoveel mogelijk kilometers te fietsen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen. Als je bijdraagt aan mij of één van onze andere fietsers maak jij het mogelijk om nog meer kwetsbare jongeren in Nederland met onze missie te bereiken!”

Hart gaan voor Youth for Christ
Youth for Christ bestaat dit jaar 75 jaar. Het thema Hart gaan komt ook tijdens de Tour goed van pas. Al sinds 1946 gaat Youth for Christ hard voor jongeren, met heel hun hart, vanuit Góds hart, Een gouden combinatie! Vele tienduizenden jongeren hebben in al die jaren kennis mogen maken met de oprechte steun, aandacht en de boodschap van Jezus’ liefde voor hen. De liefde van God is het fundament onder ons werk, een onveranderlijke basis vanwaar we altijd in beweging zijn.

En in beweging zijn we! Aankomende zaterdag, 11 september, worden er door ruim 120 fietsers afstanden van 50 tot maar liefst 300 (!) kilometer gefietst. Mensen die het werk van Youth for Christ een warm hart toedragen kunnen onze fietsers sponsoren met een donatie via onze speciale webpagina
De opbrengst komt ten goede aan het jongerenwerk van Youth for Christ. De jongerenwerkers van Youth for Christ zoeken jongeren op op straat, op het voetbalveld en ontvangen hen in hun jongerencentra.

Datum: 8 september 2021
Auteur: Youth For Christ = Wendy Frie
Foto: Videostill - Youth For Christ
Website: http://www.supp.to/yfcfietsevent2021

Dit artikel delen:

Meer nieuws: