MENU
Remko Harms op tour door Nederland: Identity

Remko Harms op tour door Nederland: Identity

13 sep

Op 5 november 1981 kreeg de wereld er een geboren zanger bij: de Nederlander Remko Harms. Zijn eerste solo-optreden was op zesjarige leeftijd. Hij zong toen in de kerk het lied “Als de lichtjes doven” van Kinderen voor Kinderen. De staande ovatie in de rol van “Kurt” in The Sound of Music” deed hem beseffen dat hij dit applaus nooit meer los kon laten.

Een Conservatorium opleiding volgde en zijn muzikale carrière was begonnen. Workshops, Musicals, Theaterproducties, LA The Voices een diversiteit op muzikaal gebied. Een aantal hoogtepunten in zijn carrière waren o.a. deelname aan het tv-programma “Op zoek naar Joseph” voor de hoofdrol Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Het optreden in het Amerikaanse TV programma Hour of Power rmet gastheer/pastor Bobby Schuller, wereldwijd bekeken door 30 miljoen mensen. Een persoonlijk hoogtepunt was het duet met niemand minder dan Barbra Streisand tijdens haar twee concerten in de Ziggo Dome.

In de Corona periode heeft Remko net als iedereen veel kunnen nadenken over zichzelf “ wie ben ik en wat wil ik eigenlijk muzikaal”? De medewerking aan een muziekopname van “Nederland Zingt” van de EO voelde als een geschenk van God. In de mooie Sint-Catharinakerk in Doetinchem zijn prachtige opnames gemaakt van bekende samenzang liederen in Homecoming stijl, waarvan sommige in een mooi nieuw jasje gestoken zijn.

Na 20 jaar vele muzikale kilometers te hebben gemaakt heeft hij met zijn bijzondere getalenteerde stem zijn identiteit gevormd en staat hij nu op het pad waar hij wil zijn. Zijn nieuwe album “Identity” staat in het teken van de reis naar zijn persoonlijke en muzikale identiteit.

Remko zingt op unieke wijze prachtige gospel liedjes die de intentie van de kracht en liefde van het geloof weergeven. Nieuwe muzikale pareltjes over hoop en liefde en de verbinding tussen mensen. Je vergeet even alles om je heen en je zit in een moment van ervaring en beleving.

Zaterdag 23 oktober 2021 - 20.00 - Bunschoten-Spakenburg
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG Bunschoten-Spakenburg

Vrijdag 5 november 2021 - 20.00 - Amsterdam
De verbinding, Louis Couperusstraat 133 , 1064CE Amsterdam

Zaterdag 13 november 2021 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

Zaterdag 20 november 2021 - 20.00 - Alphen aan de Rijn
Oudshoornse kerk, Oudshoornseweg 90, 2401 LC Alphen aan de Rijn

The Choir Company onder leiding van de geweldige dirigent Maarten Wassink geeft hier aan een extra dimensie. En laat je genieten en meenemen in een muzikale euforie, hartverwarmend, ontroerend, swingend en vol energie. Deze combinatie belooft een fantastisch concert met muzikaal vuurwerk.

Wacht niet langer op bijzondere momenten maar kom naar onze concerten en maak dit moment bijzonder voor je!

Datum: 13 september 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: Jacco Verburg - EFC
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: