MENU
Xpeditie Event - Jullie reis in het verhaal

Xpeditie Event - Jullie reis in het verhaal

18 sep

NIJKERK – Uniek event in Nederland voor gezinnen. Zaterdag 23 oktober is het eerste event van Xpeditie 3.6.0.. Het Xpeditie Event staat in het kader van de geloofsopvoeding in de wereld van jouw kind, het is geloofsopvoeding in een nieuwe jas. En dat is nodig, want geloven en opvoeden is een uitdaging. Het programma is een Xpeditie in theater, buiten op het gras en in een grote tent. Op deze reis doet het gezin ontdekkingen over hun leven met Jezus.

Een programma dat bouwt aan geloof
Het Xpeditie Event is een belevenis vol verhalen, Make Some Noise Kids, fun, kijken, maar zeker ook doen. Het draait in het event om de vraag ‘Kun jij het zelf?’. In de opvoeding willen we onze kinderen leren om zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Moet je alles kunnen of leren we ze ook om kwetsbaar te zijn en te zeggen ‘dit kan ik niet’, om te ontdekken dat we elkaar en God nodig hebben. Zoals in het verhaal van Mozes en Aäron. Waarin ben jij een Mozes en voor wie een Aäron? Hoe ben je er voor elkaar in het gezin? Het afwisselende programma helpt om te ontdekken hoe dat zit. Deze middag versterkt de verbondenheid in het gezin en God is daarbij.

Vernieuwing in geloofsopvoeding
Het Xpeditie Event is een belevenis die gezinnen maandelijks thuis kunnen voortzetten met Xpeditie@home. Xpeditie 3.6.0. maakt voor gezinnen kant en klare online materialen voor de geloofsopvoeding in de wereld van kinderen. Tijdens het Xpeditie Event en Xpeditie@ home wordt geloven altijd gekoppeld aan het dagelijks leven, zodat een leven met Jezus praktisch wordt.

Xpeditie 3.6.0.
Xpeditie 3.6.0. wil gezinnen inspireren en ondersteunen in de geloofsopvoeding zodat kinderen ontdekken wie Jezus is, wie ze zelf zijn en hoe ze met Hem kunnen leven. Xpeditie 3.6.0. staat voor vernieuwende invalshoeken, creativiteit en een aanpak die past in de wereld van kinderen. Xpeditie 3.6.0. werkt vanuit de aanpak ‘jouw, mijn, Gods verhaal’. Een aanpak die zij op basis van jarenlange ervaring zelf hebben ontwikkeld. Het is de basis voor alles wat ze doen. Xpeditie 3.6.0. is er voor gezinnen met kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Wie?
Annasjouk Nijhof en Hilde Sneep zijn de founders van Xpeditie 3.6.0.. Vonk is hun meisjesnaam. Zij zijn twee Vonkies. Hun vuur brandt voor gezinnen. Al zo'n 25 jaar trekken ze vanuit passie en professie samen op voor geloofsopvoeding in werk en kerk.

Het Xpeditie Event wordt gehouden in 50|50 Hotel- en Congrescentrum Belmont in Ede. Kijk voor meer informatie en het bestellen van tickets op www.xpeditie360.nl

Datum: 18 september 2021
Auteur: Annasjouk Nijhof
Foto: Expeditie360
Website: http://www.xpeditie360.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: