MENU
Coronapas: disproportioneel of route naar open samenleving

Coronapas: disproportioneel of route naar open samenleving

18 sep

In RD-actueel gaat Francina langs bij Thera de Haan, adviseur in de zorg. Zij pleit voor meer testen, zodat de 1,5 meter afgeschaft kan worden en de samenleving verder open kan gaan. Tom de Nooijer, SGP-raadslid in Oldebroek, vindt de invoering van een coronapas te ver gaan.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 18 september 2021
Auteur: RD - Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: