MENU
Michael W Smith in juni 2022 naar Ahoy Rotterdam

Michael W Smith in juni 2022 naar Ahoy Rotterdam

11 okt

Het jubileumjaar van Michael W. Smith zag er door de coronacrisis anders uit dan verwacht. De populaire zanger zou vorig jaar eindelijk weer terugkeren naar Nederland om er zijn 40-jarig jubileum als artiest te vieren. Maar het geduld wordt nu beloond. Groot Nieuws Radio presenteert op 26 juni 2022 de terugkeer van Michael W. Smith naar ons land als hij een groots avondvullend optreden geeft op de RTM Stage in Ahoy Rotterdam.

Er waren al meer dan genoeg redenen voor Michael W. Smith om Nederland als een van de eerste landen te bezoeken bij de herstart van zijn internationale tours. De wederzijdse klik is nooit verdwenen. En nu is er nog een reden om 26 juni speciaal te maken. Smith presenteert deze maand 'Worship Forever', zijn nieuwste album. Het is een complete nieuwe opname van zijn populairste cd ooit, twintig jaar na de oorspronkelijke uitgave. Ditmaal zijn de aanbiddingsliederen zoals 'Above All' en 'Open The Eyes Of My Heart' opgenomen met een groots symfonie orkest.

Natuurlijk zal Michael W. Smith zijn bekendste en meest geliefde liederen, zowel aanbidding als zijn pop repertoire, laten horen bij het optreden. Hij wordt daarbij ondersteund door een projectkoor onder leiding van Maarten Wassink.

Kaarten voor het concert van Michael W. Smith zijn verkrijgbaar vanaf Ä30,00 per stuk - er zijn drie categorieŽn. Het betreft een concert met zitplaatsen. Tickets zijn te bestellen via www.eventsforchrist.nl of telefonisch: 0297-237172.

De vorige optredens van Smith in Nederland leverden volle zalen op. De organisatie (Events for Christ) raadt dan ook aan om vroeg te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.Daarnaast adviseert ze bezoekers om er zeker van te zijn dat tickets bij de eigen organisatie (www.eventsforchrist.nl) gekocht worden en niet bij ongeautoriseerde bureaus, welke zonder garanties opereren.

Groot Nieuws Radio presenteert:
Michael W. Smith (met projectkoor)
26 juni 2022 Ė Ahoy, Rotterdam (RTM Stage)
Aanvang 19.30 uur

Datum: 11 oktober 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: Events4Christ
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: