Chrystel met slechtziende vriend Richard op de tandem tijdens de Race for Refugees

Chrystel fietst samen met haar vriend Richard op een tandem in de Race for Refugees. Richard is slechtziend en heeft haar nodig om te navigeren, en Chrystel heeft Richard nodig voor de power om hard en ver te gaan. Een fantastisch samenspel dat volgens Chrystel precies de spirit van Race for Refugees is; “Dat vind ik het prachtige aan deze actie”.

Wil jij Chrystel of andere deelnemers helpen met de laatste loodjes? Ga naar www.raceforrefugees.com

Over ZOA

ZOA werkt wereldwijd in meer dan 15 landen met een team van zo’n 1000 mensen. In crisisgebieden helpen we mensen die lijden onder oorlogen of natuurgeweld bij het weer opbouwen van een bestaan. Op die manier willen we mensen in staat stellen om in vrede een waardig leven te leiden. Dat kunnen we niet alleen. We werken waar mogelijk samen met lokale partners en worden ondersteund door duizenden vrijwilligers. We vinden het geweldig om samen te werken met honderden kerken, ondernemers, scholen en donateurs. Samen zijn we er voor mensen die alles zijn kwijtgeraakt door een oorlog of een ramp.

Van noodhulp naar wederopbouw

Een ramp overkomt je, net als een oorlog. Angst en verdriet overheersen. Van de ene op de andere dag sta je met lege handen, ben je alles kwijt. In deze moeilijke periode willen we naast mensen staan. In ons werk weten we ons geinspireerd door het christelijk geloof. Wij zijn er van overtuigd dat elk leven telt. En dat elk mens geschapen is naar het beeld van God. Daarom helpen we mensen in crisisgebieden met eerste levensbehoeften, zoals eten, drinken en onderdak. En blijven we trouw tijdens het weer opbouwen van een bestaan door in te zetten op werk, onderwijs en goede basisvoorzieningen. Zodat alles weer zo wordt als het ooit was. En misschien zelfs wel beter.

ZOA
Videostill – ZOA
15-10-2021
Hulpverlening
https://www.raceforrefugees.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies