MENU
I AM Experience zaterdaglessen

I AM Experience zaterdaglessen

20 okt

Elke zaterdag kunnen mensen ervaren hoe het is om op de I AM Arts & Discipelshipschool les te krijgen. Op deze ‘I AM Experience lesdagen’ maakt men kennis met het bijbelonderwijs van I AM en gaan we aan de slag met Theater, Beeldende Kunst of Dans.

Een team van gepassioneerde en ervaren docenten staat klaar om hun ervaring en expertise te delen. Ook is er tijd voor aanbidding, gebed, vragen en persoonlijke begeleiding. Met een Experience lesdag proef je iets van het parttime en fulltime onderwijs wat I AM vanaf januari 2022 aanbiedt.

De ‘I AM Experience lesdagen’ vinden plaats op alle zaterdagen tot en met 18 december 2021 van 9-16 uur op de locatie van onze school: in Credo Church, Kometensingel 58 in Amsterdam. Aanmelden is noodzakelijk en kan via onze website: www.ia-movement.eu/zaterdagschool

I AM is een beweging van kunstenaars die zich laten inspireren door God en met hun kunstvorm anderen in beweging wil zetten op een professionele manier. De I AM Experience lesdagen zijn bestemd voor iedereen vanaf 16 jaar. Doe mee en laat je inspireren!

Datum: 20 oktober 2021
Auteur: I AM - Rianne van Leeuwen
Foto: I AM
Website: http://www.ia-movement.eu

Dit artikel delen:

Meer nieuws: