MENU
Christelijk hotel zoekt zelfstandig werkend kok

Christelijk hotel zoekt zelfstandig werkend kok

28 okt

Advertorial - Zoek jij een uitdagende koksfunctie waarin je jouw creativiteit kwijt kunt, maar wel met gunstige werktijden? Wellicht is werken bij ít Vierhouterbos iets voor jou!

Wij zijn een christelijk vakantie en conferentiehotel en bieden geheel verzorgde vakanties in een positief christelijke sfeer. Daarnaast worden conferenties, groepsvakanties, zakelijke bijeenkomsten en andere activiteiten bij ons georganiseerd. In ons sfeervolle familiehotel werken wij nauw samen in een gezellig team van 20 mensen. Onze accommodatie heeft ruimte voor maximaal 70 gasten.

Eindverantwoordelijk
Momenteel zoeken wij een zelfstandig werkend kok. Iemand die zich eindverantwoordelijk weet en zelfstandig de keuken kan draaien. Je werkt in een team waar je, tijdens jouw werkdagen, de enige kok bent. Tijdens de uitgifte van het diner word je ondersteund door collegaís.

Dagelijks wisselend 3-gangen diner
Als kok verzorg je voor onze gasten een dagelijks wisselend 3-gangen diner. Je bent verantwoordelijk voor enkele voorbereidingen van de lunch, de mice-en-place van het diner, het bereiden van de gerechten (3-gangen), het toezien op kwaliteit en presentatie van de gerechten, zorgen voor een goede hygiŽne in de keuken en een schone werkplek.

Van 11 tot 20 uur
De werktijden liggen tussen 11:00 en uiterlijk 20:00 uur. In deze functie is er ruimte voor eigen ideeŽn en creativiteit. Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk, gestructureerd en gemotiveerd? Dan zien we jouw cv graag tegemoet.

Meer informatie over deze vacature: Jobfish

Familie Vochteloo
E-mail: info@vierhouterbos.nl
Website: www.vierhouterbos.nl

Datum: 28 oktober 2021
Auteur: Jobfish
Foto: Vierhouterbos
Website: https://www.jobfish.nl/vacatures/zelfstandig-werkend-kok-voor-christelijk-hotel/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: