MENU
The Choir Company is terug met Tom Parkers The Young Messiah

The Choir Company is terug met Tom Parkers The Young Messiah

18 nov

Na een jaar stilgelegen te hebben zijn we enorm blij dat we vanaf eind november weer het land door mogen met Tom Parkers zeer geliefde “The Young Messiah”. Dit jaar trekken de projectkoren, met solisten en begeleid door band, weer door Nederland voor zeven concerten. Een groots concert in Veenendaal brengt koorleden samen in een Mass Choir.
Als het publiek minstens zo enthousiast is als de band, zangers en zangeressen op het podium dan weet je dat er iets bijzonders gebeurd. Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, ‘The Young Messiah’ mag je ook gerust bijzonder noemen. Een muzikaal meeslepende vertelling van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding, die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht. Sinds 2012 brengt The Choir Company dit werk in drukbezochte tours. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het tijdloze verhaal dankzij Tom Parkers bewerkingen zoals "Unto Us a Child is Born", "Every Valley", "I Know that My Redeemer Liveth" en het majestueuze "Hallelujah"

Net als voorgaande edities zullen de avonden uit twee gedeelten bestaan. Er is een deel voor de pauze met bekende arrangementen van Tom Parker uit zijn omvangrijke repertoire zoals ‘Wings of Gold’, ‘Ouverture’ uit The Ten Commandmends en ‘Stay with me ‘till the Morning’. Daarnaast zullen tijdens deze kersttour ook liederen uit “The Christmas Collection” als ‘A Child is Born’ en ‘Joseph Dearest’ niet ontbreken. Na de pauze wordt ‘The Young Messiah’ uitgevoerd.

Wegens groot succes is er opnieuw een groots concert in de Basiliek in Veenendaal met een ‘Mass choir’ Zo goed als de ‘Young Messiah’ tour een mooie traditie is geworden voor koor én publiek, zo groot is de belangstelling. Mis het dus niet!

zaterdag 27 november 2021 - 19.30 - Waddinxveen
Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 , Waddinxveen

zaterdag 11 december 2021 - 19.30 - Berkel en Rodenrijs
R.K. kerk, Noordeindseweg 100, 2651 CX Berkel en Rodenrijs

zondag 12 december 2021 - 19.30 - Harderwijk
De Regenboog, Biezenplein 1 , 3845KA Harderwijk

vrijdag 17 december 2021 - 19.30 - Surhuisterveen
De Flambou, Groningerstraat 42, 9231 CA Surhuisterveen

zaterdag 18 december 2021 - 19.30 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal

zondag 19 december 2021 - 19.30 - Barendrecht
Dorpskerk, Dorpsstraat 146, 2992 BE Barendrecht

Datum: 18 november 2021
Auteur: Events4Christ
Foto: © Toff-fotografie Tobias Huizing
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: