MENU
Voor- en nadelen van kernenergie als duurzame energiebron

Voor- en nadelen van kernenergie als duurzame energiebron

22 okt

Afgelopen week discussieerden EU lidstaten over kernenergie. Kan je het een duurzame energiebron noemen? En is het daarmee de oplossing om de klimaatdoelen van Parijs te halen? Francina spreekt tegenstander Jan Wijmenga. Hij denkt dat kernenergie te veel haken en ogen heeft. Daarnaast vraagt ze voorstander Willem Jan Blom waarom hij denkt dat de 'uraniumoptie' wel hout snijdt.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 22 oktober 2021
Auteur: RD - Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: