Gratis kalender voor een bijzondere advent met je gezin

Wil jij ook een unieke adventsperiode met het hele gezin beleven? Dat kan met onze adventskalender! Vorig jaar was er enorm veel belangstelling voor de adventskalender en de enthousiaste reacties waren echt overweldigend.

Bij Red een Kind zijn we blij dat we wereldwijd ouders mogen inspireren en dat doen we met liefde. Het opvoeden van kinderen is namelijk prachtig, maar soms ook een pittige uitdaging. Dat herken je misschien wel bij jezelf of bij ouders in jouw omgeving. Hoe blijf je als ouder je kinderen inspireren? En hoe doe je dat tijdens de adventsperiode?

Het aantal aanvragen voor de adventskalender laat zien dat ouders daar zoekende in zijn. Gelukkig kun je ook dit jaar de adventskalender gratis aanvragen. De adventskalender biedt inspiratie voor het hele gezin. Zo vind je in de kalender elke dag een passende Bijbeltekst en verder heel veel inspiratie zoals muziek, samen koken, spelletjes en een vervolgverhaal. Met deze adventskalender wordt het zeker weten een bijzondere adventsperiode voor het hele gezin!

Nu ook digitaal

Je kunt de adventskalender gratis via de website aanvragen en krijgt deze thuis in de brievenbus. Nieuw dit jaar is dat we de kalender ook digitaal aanbieden. Er zijn zelfs twee opties: in één keer digitaal via de mail ontvangen of wekelijks digitaal geïnspireerd worden. Zo kan ieder gezin kiezen wat het beste bij hen past!

Ben je ook enthousiast geworden? Klik hier om direct de adventskalender aan te vragen!

Let op: de voorraad is beperkt! Op = Op!

Red Een Kind
Red Een Kind
26-10-2021
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies