MENU
Marijke Zeeuw: God hield ons bij elkaar

Marijke Zeeuw: God hield ons bij elkaar

01 nov

RD-actueel - Trouwen is niet meer vanzelfsprekend, laat staan het trouwen in de kerk. In deze uitzending gaat Aline op pad om uit te zoeken wat een christelijk huwelijk waardevol maakt. Ze bezoekt ds. T.A. Bakker (HHG Nieuwe Tonge) en zelfstandig trouwambtenaar Marijke Zeeuw die in haar eigen huwelijk een moeilijke periode meemaakte.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 1 november 2021
Auteur: RD - Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: