MENU
Creatief Communicatiebureau Deelstra en De Jong zoekt Traffic manager

Creatief Communicatiebureau Deelstra en De Jong zoekt Traffic manager

09 nov

Advertorial - Deelstra en De Jong: Van waarde zijn in de wereld? Daar geloven wij in. Als creatief communicatiebureau delen we jouw missie. Zodat jij meer mensen bereikt met jouw verhaal. Jij ook? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega. Als je graag wilt werken bij een creatief communicatiebureau in het midden van het land natuurlijk.

Je dag begint met een lach. Want je regelt de beste en goedkoopste producties voor onze klanten, veelal goede doelen. En je bent de spin in het web van ons kantoor. Gaat daar je hart sneller van kloppen? Solliciteer dan op onze vacature voor:

Traffic manager (m/v)
28– 36 uur


Je collega’s hebben een mooi product bedacht. Een folder met een stans. Of een mailing in vijf versies met personalisatie op zestien punten. Jij zorgt voor een scherpe offerte met haalbare planning en geeft daarbij proactief advies. Je zorgt er samen met de projectleiders voor dat de vormgevers weten wat ze moeten doen en wanneer. Je houdt het overzicht welke vormgever aan welke opdracht zit. Tijdens de productie bel je de drukker of het verzendhuis om te controleren of alles goed gaat en eventuele calamiteiten los je meteen op. En is een mailing een tijdje geleden op de mat gevallen? Dan duik je in de resultaten en geef je een goede analyse met verbeterpunten voor de volgende keer.

Meer informatie over deze vacature: Jobfish

Wat ga je doen?
- Inkoop en begeleiding van drukwerkorders
- Verzorgen van mailingen
-Contacten opbouwen met drukkers en verzenders
-(Jaar)planningen maken
-Planning van de grafische studio
-Resultaten analyseren

Wat verwachten we?
- Affiniteit met (christelijke) goede doelen
- Kennis van Excel
- Commerciële instelling
- Communicatief en sociaal vaardig
- Schakel tussen communicatieteam en vormgevingsteam

Als je bij ons werkt, kun je rekenen op klanten met een waardevolle missie, een team van gezellige collega’s en een sfeer waarin je kunt blijven leren. We dompelen ons onder in het verhaal van de klant en we gaan tot het uiterste voor het beste resultaat.

We bieden je:
- Een marktconform salaris
- Flexibele werktijden
- Mogelijkheden tot cursus of opleiding
- Een tijdelijk contract, als het van beide kanten goed bevalt, zetten we deze om naar een vast contract

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct door je CV met motivatie te mailen naar Bert de Jong, bert@deelstraendejong.nl. Voor meer informatie kun je Bert ook eerst even bellen via 0348 – 46 85 12.

Meer informatie over deze vacature: Jobfish

Datum: 9 november 2021
Auteur: Jobfish
Foto: Jobfish - Deelstra en De Jong
Website: http://www.jobfish.nl/vacatures/traffic-manager-deelstra-en-de-jong/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: