MENU
Mogelijk verdere tweedeling samenleving door 2G-maatregel

Mogelijk verdere tweedeling samenleving door 2G-maatregel

11 nov

RD-actueel - In Oostenrijk en delen van Duitsland is het sinds maandag praktijk. Ook in Nederland hangt de optie van een zogeheten 2G-systeem in de lucht. Viroloog Bart Niesters van het UMCG ziet dit als een goed middel om de besmettingscijfers te drukken, terwijl longverpleegkundige Rick van de Waerdt vindt dat de basismaatregelen effectiever zijn. Onze nieuwe verslaggever Robert Jansema wil weten of dit de tweedeling zal vergroten.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 11 november 2021
Auteur: RD - Actueel
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: