MENU
Onverwacht zwanger: hoe het leven van Amalie veranderde

Onverwacht zwanger: hoe het leven van Amalie veranderde

11 nov

Amalie komt er na drie maanden daten achter dat ze zwanger is. Haar vriend wil het kindje niet houden en de relatie wordt verbroken. De zwangerschap heeft grote gevolgen voor haar studie en leven. Haar beste vriendin Jill wijkt tijdens en na de bevalling niet van haar zijde. Hoe kijkt Amalie terug op deze periode? Francina zoekt haar op.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Platform Zorg voor Leven, in het kader van de Week van het Leven: www.weekvanhetleven.nl.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeŽn over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 11 november 2021
Auteur: RD - Week van het leven
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.weekvanhetleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: