MENU
Mirjam kreeg een dochter met Trisomie

Mirjam kreeg een dochter met Trisomie

13 nov

In deze video vertelt Mirjam haar verhaal. Mirjam raakt zwanger en is dolgelukkig. Bij de termijnecho heeft de echoscopiste slecht nieuws: hun kindje heeft een verdikte nekplooi. Tien weken mogen Mirjam en haar man voor hun dochter zorgen. Ik ben zo dankbaar dat we haar hebben mogen leren kennen. Ze was zo geliefd en zo welkom. Rachel is voor altijd in ons hart, tot we haar weerzien.

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Platform Zorg voor Leven, in het kader van de Week van het Leven: www.weekvanhetleven.nl.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen n achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideen over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 13 november 2021
Auteur: RD - Week van het leven
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.weekvanhetleven.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: