MENU
Deborah ging naar een abortuskliniek

Deborah ging naar een abortuskliniek

11 nov

Deborah was in 2020 ht gezicht van de Week van het Leven. Ze raakt in 2016 onverwacht zwanger van haar derde kind en gaat naar een abortuskliniek. "Ik wilde geen kind op dat moment, dus het eerste wat ik dacht was: weg ermee." Om te zien hoe ver haar zwangerschap is, krijgt ze een echo.

Tijdens dat moment begint ze te twijfelen over een abortus: Ik dacht: wow, er is gewoon leven in mij." Deborah zoekt hulp en besluit haar dochtertje geboren te laten worden. Ik was zo dankbaar toen ik Eden voor het eerst in mn handen hield. Hoe kon ik hebben bedacht, dat ik haar niet wilde?"

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met Platform Zorg voor Leven, in het kader van de Week van het Leven: www.weekvanhetleven.nl.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen n achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideen over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 11 november 2021
Auteur: RD - Week van het leven
Foto: Videostill - RD YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: