MENU
Heerlijke nieuwe cd van pianist Jan Mulder: Love Divine VII

Heerlijke nieuwe cd van pianist Jan Mulder: Love Divine VII

20 nov

De Nederlands/Amerikaanse pianist Jan Mulder heeft wat te vieren. Onlangs nam hij z'n 20ste piano solo album op waarbij kosten noch moeiten werden gespaard. Het nieuwe meesterwerkje is royaal gevuld met oorstrelende composities, die ware muzikale belevenissen mogen worden genoemd.

Mulder is piano solist en dirigeert tegelijkertijd het 65 musici tellende Royal Philharmonic Orchestra in de befaamde Abbey Road Studios in Londen. De opnametechniek was in handen van de legendarische Simon Rhodes. De nieuwe plaat kent vele emotionele momenten die het hart van menig luisteraar sneller zal doen kloppen. Hoogtepunt is het meer dan 30 minuten durende "Crowns of Christ", gebaseerd op de prachtige hymn "Kroon Hem met gouden kroon", dat vorstelijk wordt vertolkt door het koninklijke orkest. Dit album is zonder twijfel zijn beste muzikale prestatie tot op heden. De Amerikaanse pers is er complimenteus over. De schitterende opname duurt 60 minuten. Van harte aanbevolen! Nu verkrijgbaar als cd (€ 14,99) of via streaming (€ 1 per maand).

Kadotip: Gratis cd Jan Mulder
Bestel vandaag 3 cd's (dezelfde of verschillende) en je betaalt er maar 2 met kortingscode CN21.

Jan Mulder één van de eerste musici met internationale streaming service
Voor muziekliefhebbers die geen cd speler meer gebruiken is op Mulder's website een streaming service opgezet. Voor slechts € 1 per maand kan vierentwintig uur per dag geluisterd worden naar alle twintig cd's van de pianist. In de nabije toekomst worden daar unieke video’s aan toegevoegd, waardoor geabonneerden een kijkje achter de schermen krijgen als de pianist bv. een concert geeft voor 12.000 studenten in Californië. Uniek is ook dat de booklets (informatie over uitvoerenden, foto's, liedteksten etc.) van de cd's bekeken kunnen worden tijdens het luisteren. Betaling geschiedt vooraf voor twaalf maanden. Er is keus uit diverse resoluties, voor een meerprijs kan een betere geluidskwaliteit worden verkregen. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk dat Mulder zijn belangrijke wereldwijde missie kan blijven voortzetten! Van harte aanbevolen!

Datum: 20 november 2021
Auteur: Love divine ministries
Foto: Love divine ministries
Website: http://www.janmulder.us

Dit artikel delen:

Meer nieuws: