MENU
Stichting Kerkelijk Geldbeheer is op zoek naar Automatisering en ICT-regisseur

Stichting Kerkelijk Geldbeheer is op zoek naar Automatisering en ICT-regisseur

10 dec

Advertorial - Op het gebied van sparen, lenen, betalingsverkeer en financiŽle advisering biedt SKG (Stichting Kerkelijk Geldbeheer) kerken en aanverwante organisaties een compleet productenpakket aan. SKG staat midden in de kerkelijke wereld en heeft haar dienstverlening daar volledig op afgestemd.

Voor afdeling Automatisering zijn we op zoek naar een ervaren en ambitieuze

Groepshoofd Automatisering & ICT-regisseur (1 fte)

SKG is professioneel, dynamisch, innovatief, klantgericht en kent een geavanceerde ICT-omgeving zowel op locatie als in de cloud. Het is een organisatie zonder winstoogmerk met een platte structuur en slagvaardige korte lijnen. SKG heeft veel inzicht in de kapitaal- en geldmarkt en een jarenlange ervaring in de financiŽle sector.

Wie zoeken we?
Het groepshoofd Automatisering en ICT-regisseur die we zoeken heeft meerjarige ervaring op het gebied van ICT, is toe aan een nieuwe uitdaging en zou graag leiding willen geven aan een klein team. Hij/Zij gaat graag met mensen om, heeft een flexibele servicegerichte instelling, vindt teamgeest belangrijk en is van nature nieuwsgierig om zich op de hoogte te houden van relevante technologische ontwikkelingen. Andere steekwoorden die bij je horen zijn: teamspeler, inlevingsvermogen, communicatief vaardig, bruggenbouwer, project- en planmatig werken, ondernemend en daadkrachtig.

Wat vragen we?

Je hebt:
- HBO werk- en denkniveau.
- leidinggevende eigenschappen, adviesvaardigheid en houdt het totaaloverzicht.
- kennis van en ervaring met moderne kantoorautomatiseringssoftware, netwerken en datacommunicatie, programmeertalen en cloudomgevingen (HCL Notes, IBM Power omgeving, VMware, Windows Server, Linux etc.).
- affiniteit met financiŽle producten alsmede de financiŽle verwerking in geautomatiseerde systemen.

Je bent:
- in staat om op HCL Notes en Outsystems software beperkte programmeerwerkzaamheden uit te voeren.
- in staat om probleemoplossend te werk te gaan en hierbij ook prioriteiten kunnen stellen. Je kunt individuele wens(en) van gebruikers omzetten in automatiseringsoplossingen.
- flexibel, klant- en resultaatgericht.
- kerkelijk meelevend / affiniteit met de kerkelijke doelgroep.

Je komt te werken in een modern professioneel bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden. De functie wordt ingeschaald, afhankelijk van kennis en ervaring. Het bruto maandsalaris ligt tussen Ä 3.500 en Ä 5.000 exclusief vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.

Solliciteren
Spreekt deze functie je aan en herken je jezelf in het profiel, neem dan voor verdere informatie contact op met onze HRM-adviseur Andrť Janssen, of directeur Teun Copier (tel. 0182 58 80 00) of stuur je sollicitatiebrief en cv voor 10-12-2021 t.a.v. de directie naar vacature@skggouda.nl

Meer informatie: JobFish

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Datum: 10 december 2021
Auteur: Jobfish
Foto: SKG
Website: http://www.jobfish.nl/vacatures/groepshoofd-automatisering-ict-regisseur/

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

6 mei 2022 7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

Meer nieuws: