MENU
Gezichten achter de berichten in het RD

Gezichten achter de berichten in het RD

25 nov

RD-Video - Wie zijn de gezichten achter de krantenberichten? In 'RDLive: Gezicht achter het bericht' staat maandelijks één redactie centraal. Dinsdagavond 23 november ging Francina Stolk in gesprek met de redactie Kerk & Godsdienst. Redacteuren Eunice Hoekman, Geerten Moerkerken en Arie de Heer vertellen over hun werk. Ook schuift adjunct-hoofdredacteur Jurriën Dekker aan. Kijkers konden live vragen stellen. Bekijk hier de aflevering.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 25 november 2021
Auteur: RD live
Foto: Videostill YouTube
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: