MENU
Geweld tegen christenen in Europa

Geweld tegen christenen in Europa

27 nov

RD-actueel - Het aantal haatmisdrijven tegen christenen in Europa is in 2020 sterk toegenomen. Hoe zorgelijk is dat en hoe is de situatie buiten Europa? Onze verslaggever Robert Jansema spreekt met Jol Voordewind. Hij is oud-Tweede Kamerlid van de ChristenUnie en speciaal ambassadeur voor ZOA. Ook gaat hij in gesprek met Marjon Snel van Open Doors. Wat vindt zij van deze ontwikkeling?
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen n achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 27 november 2021
Auteur: RD actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Geven
15 jul

Geven meer