MENU
Wilma: Hun grote geloof raakt mij heel diep

Wilma: Hun grote geloof raakt mij heel diep

01 dec

RD-actueel - Francina brengt een bezoek aan trouwe vrijwilligers van Stichting Bonisa. Bonisa zet zich in voor de nood van christenen en onbereikten in AziŽ. Heleen van Schaik en haar man hebben een kaasboerderij. Een deel van de opbrengst gaat naar het zendingswerk. Ook zit Heleen in de werkgroep Montfoort. Ze laat Francina zien hoe kaas wordt gemaakt en vertelt hoe ze werd geraakt door het werk van Bonisa.

Peter en Wilma van Heijningen zijn sinds 1983 actief voor Bonisa. Doordat ze in AziŽ zijn geweest, komen de verhalen over het zendingswerk heel dichtbij. Ze organiseren zendingsavonden, koken erwtensoep voor de erwtensoepactie en verkopen kaarten. Peter schrijft ook voor de redactie van Bonisa Magazine. Wat drijft hen om zoveel tijd aan deze missie te besteden?
Wilt u een verkooppunt of werkgroep starten? Dat kan door te bellen met 0252-418269 of een mail te sturen naar info@bonisa.nl.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen ťn achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 1 december 2021
Auteur: RD actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: