De Wittenberg: Met aandacht leven in een veeleisende wereld

De Wittenberg introduceert een viertal masterclasses over levenskunst in een veeleisende wereld. Ze zijn met name voor millennials bedoeld. De masterclass is bedoeld om een weg te vinden uit stress en perfectiedrang en meer ontspannen te leren leven in onze veeleisende maatschappij. Uitgangspunt is het boek van ds. Niek Tramper ‘Onrustig is ons hart’.

Tramper vertelt: “De wereld waarin we leven is competitief en veeleisend. Vooral millennials lijden hieronder. In vier verdiepingsweekends moedigen we deelnemers aan om op te staan uit de spiraal van stress, prestatiedrang en de angst om niet goed genoeg te zijn. We oefenen met de kunst van vertragen en ontdekken de kracht van eenvoud in ons leven. Zo hopen we dat de deelnemers ademruimte vinden voor hun innerlijk leven.”

De masterclasses in het voorjaar van 2022 worden maandelijks gehouden en vormen één geheel. Ze zijn ook los van elkaar te boeken. Meerdere masterclasses tegelijk boeken, levert een flinke korting op. Er is ruimte voor maximaal 14 deelnemers. Voor meer info en aanmelden zie www.dewittenberg.nl

De WIttenberg – Jose Charmes
PR Wittenberg
11-01-2022
Onderwijs
https://www.dewittenberg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies