MENU
Leer je kinderen in eigen woorden bidden

Leer je kinderen in eigen woorden bidden

22 jan

Gebed is in een tijd van verdeeldheid en polarisatie meer dan ooit nodig. In deze week van gebed is er extra aandacht voor dit onderwerp. Bidden voor jezelf, je houding naar anderen, maar ook bidden voor de mensen om je heen. Als ouders mogen we onze kinderen ook zelf leren bidden. Het is goed om naast een standaard gebedje of versje je kind te helpen om met eigen woorden tot God te naderen.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 22 januari 2022
Auteur: RD actie
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: