MENU
Hotel en congrescentrum Belmont zoekt medewerker Sales en Reserveringen

Hotel en congrescentrum Belmont zoekt medewerker Sales en Reserveringen

03 feb

Advertorial - Ben je gastvrij en leg je makkelijk contact? Weet jij de perfecte match te maken tussen de vraag van de klant het aanbod van 50|50 hotel en congrescentrum Belmont? Dan zijn we op zoek naar jou! 50|50 hotel en congrescentrum Belmont zoekt een: Medewerker Sales en Reserveringen.

50|50 hotel en congrescentrum Belmont zoekt een: Medewerker Sales en Reserveringen (24 uur).
Je hebt het eerste contact met onze zakelijke gast en behandelt aanvragen voor vergaderingen, trainingen, congressen en evenementen. 50|50 hotel en congrescentrum Belmont beschikt over 50 kamers, 10 vergaderzalen en een congreshal voor 300 personen. Daarmee bieden we veel mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en congressen.

Je genereert samen met jouw collega’s omzet door de verhuur van de zalen en het optimaal benutten van onze F&B mogelijkheden. Je verricht alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn: Je verwerkt aanvragen voor reserveringen naar offertes en interne instructies, waarbij je zorgdraagt voor goede communicatie met de betrokken afdelingen en de gast. Je bent op locatie het aanspreekpunt voor gasten en collega’s. Je onderhoudt de contacten met bestaande relaties en je gebruikt jouw netwerk voor het aangaan van nieuwe relaties. Je verzorgt ook het aftersales proces en bent actief op (zakelijke) social media om in contact te blijven en te komen met relaties.

Dit ben jij
- Je denkt vanuit de gast en bent op zoek naar een optimale klantbeleving.
- Je weet de juiste vragen te stellen waardoor je de vraag van de klant vertaalt in een offerte die passend is en waarin je de mogelijkheden van Belmont optimaal benut.
- Je kunt goed samenwerken en bent stressbestendig.
- Je bent representatief en weet de juiste toon te treffen naar collega’s, re-integratiedeelnemers en de diverse doelgroepen van zakelijke externe en interne klanten.
- Kennis van ons reserveringssysteem VIPS is een pré.
- Je bent nauwkeurig en precies in je werk.
- Je kunt goed plannen en organiseren.
- Je beschikt over een relevante commerciële of horeca-opleiding op minimaal MBO-4 niveau.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.
- Je hebt een christelijke levensovertuiging.

Dit bieden wij
Een mooie werkplek in een bijzonder en stabiel bedrijf op een prachtige plek in Nederland. We hebben een prettig team met loyale collega’s. Het salaris is conform de cao sociaal werk, schaal 6. Het gaat om een contract voor bepaalde tijd voor 24 uur per week, met intentie tot verlenging na een jaar. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en daarom is er een loopbaanbudget voor jou. Naast je vakantietoeslag (8%) ontvang je een eindejaarsuitkering (8,3%) en word je opgenomen in het pensioenfonds Horeca & Catering.

Over het Leger des Heils
50|50 hotel en congrescentrum Belmont is een unieke plek: als 3 sterren superior hotel zijn wij onderdeel van het Leger des Heils. 50|50 hotel en congrescentrum Belmont is een professioneel vergader- en congrescentrum, gelegen bij het middelpunt van Nederland, daar waar de rust en ruimte begint. Als beste vergaderlocatie van Gelderland (2021) scoren onze gastvrijheid en klantvriendelijkheid erg hoog. Jaarlijks ontvangen we uiteenlopende gasten: (internationale) commerciële organisaties en bedrijven, non-profitorganisaties en particulieren. Daarnaast is ook het Leger des Heils een grote (interne) klant.

Bij 50|50 hotel en congrescentrum Belmont vinden we dat mensen bovenaan staan. We zijn een erkend leerbedrijf waar we jaarlijks tientallen mensen begeleiden naar een plek op de arbeidsmarkt. Onze re-integratiekandidaten kunnen binnen alle afdelingen werkervaring opdoen, dus ook binnen de backoffice. Met deze activiteiten geeft 50|50 hotel en congrescentrum Belmont – geďnspireerd door Gods liefde – kwetsbare mensen de kans om werkervaring of vakantiebeleving op te doen op weg naar herstel van het gewone leven.

Interesse en contact
Ben je geďnteresseerd in de bovenstaande vacature? Reageer dan voor 28 januari 2022. Je CV en motivatie waarin je o.a. in gaat op jouw christelijke identiteit zien we graag tegemoet.

Voor meer informatie over de functie en vacature kun je bellen met Johanneke Smits, manager front- en backoffice, 06-25761500 of 088-0652403. Of neem een kijkje op: www.jobfish.nl
Leuke vacature bij een bijzonder hotel! 50|50 hotel en congrescentrum Belmont (onderdeel van @Legerdesheils in #Ede (bijna #Lunteren) is op zoek naar een Medewerker Sales en Reserveringen (24 uur)https://t.co/kwbGIDLSjb pic.twitter.com/KxRuroZ9QF— Jobfish Vacature (@jobfishvacature) January 20, 2022

Datum: 3 februari 2022
Auteur: Jobfish
Foto: Leger des Heils - Belmont
Website: http://www.jobfish.nl/vacatures/medewerker-sales-en-reserveringen

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

6 mei 2022 7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

Meer nieuws: