MENU
Hoe is het om doof te zijn in de kerk

Hoe is het om doof te zijn in de kerk

03 feb

RD-Scherptediepte - Het geloof is door het gehoor, wordt er in de kerk regelmatig gezegd. Wat nu als je doof bent? Hendrik Stevens is de eerste landelijke dovenpastor, die zelf doof is. In deze aflevering van Scherptediepte vertelt hij over de worsteling met zijn beperking in de kerk. Hij vroeg zich af: Is mijn beperking een straf van God? Francina gaat opzoek naar feiten en cijfers over de groep doven en slechthorenden in de kerk.
Deze aflevering wordt ondersteund in Nederlandse Gebarentaal door Henrike Pruijs.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen n achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideen over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Datum: 3 februari 2022
Auteur: RD Scherptediepte
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: