MENU
Themaweekend Family7: Als je het leven niet meer ziet zitten

Themaweekend Family7: Als je het leven niet meer ziet zitten

08 feb

De wereld verandert in rap tempo, de druk neemt toe. De pandemie en de lockdowns zorgen ervoor dat steeds meer mensen het psychisch zwaar hebben en worstelen met het leven. De cijfers rondom suïcide bij jongeren tot 30 jaar zijn het afgelopen jaar met 15% gestegen en bij de geestelijke gezondheidszorg lopen de wachtlijsten op.

Voor Family7 reden genoeg om deze moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Dat doen we drie dagen lang, op 11, 12 en 13 februari onder het thema ‘Als je het leven niet meer ziet zitten'. Door middel van op maat gemaakte uitzendingen wil Family7 je bemoedigen met open gesprekken, helpende informatie, muziek en Gods liefde! Er staan dit weekend mensen klaar om telefonisch met je door te praten als je daar behoefte aan hebt.

Nazorg
Tijdens en na de uitzendingen kun je gebruikmaken van nazorg:
- heb je acuut hulp nodig, bel dan 0800-0113 of ga naar www.113.nl.
- voor niet-acute nood, bel je met het telefoonnummer van De Hooplijn, 0900-333 4447. Dit nummer is beschikbaar tijdens de uitzendingen en een uur er na.
- Ook via Facebook en Instagram kun je ons tijdens dit weekend bereiken
- Of mail je telefoonnummer naar nazorg@family7.nl, dan word je teruggebeld

Programmering:
Vrijdag 11 februari
21:00 uur ‘Door het dal’ met verhalen en hoop rondom suïcide met David de Vos, Petra Ferwerda, Frans de Jong, Henriëtte van Helden en muzikaal bijgestaan door Gerald Troost.
22:00 uur To save a life (film)

Zaterdag 12 februari
14:00 uur Simply Jesus - Come Together - Spreker Louie Giglio - I’m not okay, but Jesus is
22:15 uur De vrijgevige God - De gelijkenis van de verloren zoon - Tim Keller
23:00 uur Thuis - Johan Toet (interview)

Zondag 13 februari
10:30 uur Simply Jesus - Come Together - Spreker Louie Giglio - I’m not okay, but Jesus is
15:00 uur Simply Jesus - Come Together - Spreker Louie Giglio - I’m not okay, but Jesus is
21:00 uur ‘Door het dal’ met verhalen en hoop rondom suïcide met David de Vos, Petra Ferwerda, Frans de Jong, Henriëtte van Helden en muzikaal bijgestaan door Gerald Troost. (Herhaling)
22:00 uur Simply Jesus over mentale gezondheid, depressie en zelfdoding. Met Dwight Dissels, Chesron Sminia, Robin Simon en Jannica van Barneveld. (Herhaling)

23:15 uur In gesprek op 7 (live uitzending met mogelijkheid tot meepraten. Bel 055-533 6342 als je wilt meepraten. Dit nummer is alleen tijdens de uitzending te bereiken.)

Datum: 8 februari 2022
Auteur: Family7
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: