MENU
Predikant gezocht: aantal vacatures binnen Gereformeerde Bond neemt toe

Predikant gezocht: aantal vacatures binnen Gereformeerde Bond neemt toe

18 feb

RD-actueel - In deze aflevering gaat Francina Stolk langs bij ds. K.M. Teeuw, predikant in hervormde gemeente van Voorthuizen, en bij dhr. P.J. Vergunst, hoofdredacteur van De Waarheidsvriend. Hoe kijken zij naar het te kort aan predikanten voor de gemeentes? De Gereformeerde Bond binnen de Protestantse Kerk in Nederland kampt met een tekort aan predikanten. Bijna een kwart van de gemeentes heeft een openstaande vacature voor predikant.
Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen Ún achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Datum: 18 februari 2022
Auteur: RD-Actueel
Foto: Videostill - RD
Website: http://www.rd.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: