BibleLeague: Bijbels en studiemateriaal voor 3500 mensen op Haiti

Tegenslagen zijn niet eerlijk verdeeld. Bij de één lijkt alles voor de wind te gaan, terwijl de ander werkelijk niets bespaard blijft. Haïti is zonder twijfel een land in die laatste categorie. Al tientallen jaren wordt Haïti geteisterd door natuurrampen, schrijnende armoede en nietsontziend geweld.

Het afgelopen jaar werd het land opgeschrikt door de moord op de president, een aanslag op de premier, een verwoestende aardbeving en talloze ontvoeringen door rivaliserende bendes. De situatie is uitzichtloos. Meer dan ooit hebben mensen op Haïti God nodig. Alleen Hij kan hen een hoopvolle toekomst geven. Daarom willen we 3.500 mensen een Bijbel en Bijbelstudiemateriaal geven, zodat ze Hem kunnen leren kennen. Help je mee om dit mogelijk te maken? Er zijn al ruim 700 Bijbels gegeven! Bekijk hier de mogelijkheden.

Zien we elkaar nog terug?

Bilda (foto), de directeur van Bible League Haïti, vertelt: ‘’We leven van dag tot dag. Als ik wegga, neem ik afscheid van mijn vrouw, omdat we niet weten of we elkaar weer zullen zien. Dominee Stanis werd afgelopen november aangevallen. Daarbij kwam zijn jongste zoon van acht jaar om het leven. Het is erg zwaar om ons werk te blijven doen. En tegelijk geloof ik dat dit het beste is wat we kunnen doen. De enige hoop die er is voor Haïti is de hoop van het Evangelie. En door de uitzichtloosheid in het land is de ontvankelijkheid daarvoor enorm groot.’’

Wel christen, maar geen Bijbel

‘’Natuurlijk willen we zo veel mogelijk Bijbels en Bijbelstudiemateriaal beschikbaar stellen voor mensen die God nog niet kennen. Maar er zijn ook veel mensen die God wel kennen, maar gewoon geen geld hebben voor een Bijbel. Daarom is ons werk zo belangrijk. We maken mensen bekend met het Evangelie, geven hen een Bijbel en het Bijbelstudiemateriaal helpt hen die te begrijpen en toe te passen in hun leven.’’

Hoop voor 3.500 mensen

Met jouw hulp willen we 3.500 mensen op Haïti een Bijbel en Bijbelstudiemateriaal geven. Help je mee om dit mogelijk te maken? Bekijk hier de mogelijkheden. We willen ook een muur van gebed vormen rond Haïti door een week lang iedere dag voor hen te bidden. Bid je ook mee? De gebedspunten vind je hier.

BibleLeague
BibleLeague
07-03-2022
Evangelisatie
https://www.bibleleague

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies