MENU
Amir Tsarfati: oorlogen en geruchten van oorlogen

Amir Tsarfati: oorlogen en geruchten van oorlogen

16 maa

Amir Tsarfati gaf onlangs een live update op YouTube vanuit Galilea in IsraŽl rond het laatste nieuws. Hij sprak over gebeurtenissen die plaatsvonden in twee verschillende delen van de wereld, met slechts een paar uur tijdsverschil. Ze zijn allebei zeer ongewoon en zeer alarmerend. Kijk of lees hieronder mee.Opnieuw vonden er twee belangrijke gebeurtenissen plaats. De eerste in het Iraans-Irakese gebied en de andere in OekraÔne.

Raketten op het Amerikaanse consulaat in Noord-Irak
Het was 13 maart, 1:20 AM. Er werden twaalf ballistische oppervlakte-raketten afgevuurd vanuit Iran op het Amerikaanse consulaat in Erbil Koerdistan in Noord-Irak. Niet door een door Iran gesteunde militie in Irak. Dit is het werk van de Iraanse Revolutionaire Garde. Het is een officiŽle Iraanse aanval op een basis die zich bevindt binnen de internationale luchthaven van Erbil in Noord-Irak en Koerdisch gebied. Dit is ongekend. De afstand die deze raketten aflegden van de Tabriz raketbasis tot aan het consulaat in Erbil is maar liefst 275 kilometer.

Verjaardag van Soleimani
Ten eerste zwijgt het officiŽle Iran. Ten tweede, de exacte timing was 1:20 AM was. Het was precies de tijd dat Soleimani werd gedood door de Amerikanen in Januari 2020. Alsof dat nog niet genoeg is, kozen ze het weekend van de verjaardag van Soleimani. Dit is het weekend van zijn verjaardag. Dit is een symbolisch statement.
Je ziet dus duidelijk dat ze iets tegen Amerika hadden toen ze de Amerikaanse basis aanvielen. Dat gebeurt allemaal terwijl Amerika nog steeds schandalig achter Iran aanloopt en Iran smeekt om een nieuwe nucleaire deal in Wenen.

De IraniŽrs spelen een dubbelspel
De IraniŽrs hebben lange tijd beweerd dat de IsraŽlische Mossad een operatiebasis heeft in Erbil. Zij beweren dat IsraŽl vanaf die plaats verschillende aanvallen heeft uitgevoerd en daarom zeggen zij dat dit een reactie is op de IsraŽlische aanvallen op Iran die vanaf die basis kwamen of werden uitgevoerd. Met andere woorden, ze zeggen: Nee we vallen geen Amerikanen aan. Dit is niet tegen Amerika. Maar toch hebben ze een Amerikaanse basis aangevallen en vallen ze een Amerikaans consulaat aan in een vreemd land. De IraniŽrs spelen een dubbelspel. Dit is een boodschap die de Amerikanen van de IraniŽrs moesten krijgen.

Aanval vlakbij de Poolse grens, dus bij de EU
De russische luchtmacht viel voor het eerst een internationale basis aan, die slechts 20 kilometer verwijderd is van de Poolse grens. en dus vlak bij de EU en de NAVO. We hebben het over twintig doden en meer dan vijftig gewonden. Er is daar van alles aan de hand. Dit is geen gewone aanval. Dit is een aanval op een basis waar OekraÔense soldaten naar verluidt door de NAVO en de VS worden opgeleid als vredestroepen.

Botsing tussen Rusland en de NAVO
Ik denk dat de Russen vermoeden dat dit eigenlijk een onofficiŽle NAVO-basis in OekraÔne is om de OekraÔners door de NAVO te laten trainen in de strijd. En daarom komen we steeds dichter bij het punt van een botsing tussen Rusland en de NAVO. Dit is een alarmerende gebeurtenis.

Saoedi-ArabiŽ
Het laatste wat ik wil zeggen is dat er in de afgelopen maanden vredesbesprekingen zijn geweest tussen Iran en Saudi-ArabiŽ. Het is duidelijk dat Saoedi-ArabiŽ geen goede vriend is van Iran. Iran houd niet van Saoedi-ArabiŽ. Maar Iran heeft alle gesprekken met Saudi-ArabiŽ opgeschort sinds vanochtend. Want dit weekend heeft Saoedi-ArabiŽ meer dan tachtig radicale islamisten geŽxecuteerd, waarvan er meer dan vijftig sjiieten waren. Iran zag dat als een vijandige actie.
Dus we zijn weer terug op het spoor van een botsing tussen Iraanse milities en Saudi-ArabiŽ. En dus escalatie op het Saoedische schiereiland, escalatie in Europa en escalatie tussen Iran en Irak.

Oorlogen en geruchten van oorlogen
En dat alles, op de achtergrond zie je IsraŽl en Amerika. Er is van alles aan de hand. En als we spreken over oorlogen en geruchten van oorlogen, is dit precies wat er aan de hand is. Als je de rondetafel van gisteravond over dat onderwerp nog niet hebt gezien, ga dan naar ons YouTubekanaal en bekijk: De Profetie Ronde Tafel met Jan Markell, Barry Stagner, Mike Golay en mijzelf, we praten over oorlogen en geruchten van oorlogen.

Met vriendelijke dank aan het team van het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Amir Tsarfati, voor de vertaling van de gesproken tekst. Meer video's: Nederlandstalige YouTube-kanaal

Datum: 16 maart 2022
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: