MENU
visual
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten
Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten

Overzicht van nieuwe hoopvolle concerten

17 mei

Event4Christ is volop bezig met evenementen op te zetten en de eerste tours zijn ook geweest. De organisatie is dankbaar dat ze weer zonder maatregelen bij elkaar kunnen komen en genieten van alle mooie muzikale evenementen. Bekijk hier het bijgewerkte overzicht van alle komende concerten.

Aanbiddingstour Iwan & Rebekka Sahertian en vrienden
• vrijdag 20 mei 2022 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW
• zaterdag 2 juli 2022 - 20.00 - Bunschoten-Spakenburg
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG
> Meer informatie en tickets
Dankbaarheid en een kist vol dromen; dat is wat we meenemen uit een roerig 2021. In dit jaar zijn we door diepe dalen gegaan; de ziekte van Iwan zette ons leven volledig op z’n kop. Maar door de diepten heen, zagen we Gods kracht zichtbaar worden en vond er een genezend werk plaats; een wonder!! God is nog niet klaar, waardoor wij een nieuw seizoen in stappen met meer overtuiging en een ‘drive’ als nooit tevoren!

I Have A Dream
• zaterdag 18 juni 2022 - 20.00 - Oud-Beijerland
EGHW, Polderlaan 1, 3261 ZA
> Meer informatie en tickets
Hoe de droom van duizend en 1 nacht… verandert in een nachtmerrie. “Een ontroerend en hoopgevend verhaal dat verder gaat dan vermaak. Dit zet je aan het denken over recht en onrecht.” “Deze voorstelling is een indrukwekkende reis waarin de dromen en veelkleurigheid van kinderen wereldwijd worden laten zien.”
‘I Have A Dream’ vertelt het verhaal van hoofdpersonage Risha, een jong meisje uit India, die niets liever wil dan danseres worden. Maar dat dromen niet vanzelfsprekend werkelijkheid worden, moet Risha op harde wijze ondervinden. Van West-Bengal wordt ze getrafficked naar Mumbai, waar ze in een wereld terecht komt die het daglicht niet kan verdragen.

The Return of Hope, tour met Joshua Aaron & Band uit Israël
• woensdag 18 mei 2022 - 19.30 - Amersfoort
Rafaël Evang. Centrum, Kosmonaut 2 , 3824MK
• donderdag 19 mei 2022 - 19.30 - Amersfoort
Rafaël Evang. Centrum, Kosmonaut 2 , 3824MK
• vrijdag 20 mei 2022 - 19.30 - Oud-Beijerland
EGHW, Polderlaan 1, 3261 ZA
• zaterdag 21 mei 2022 - 19.30 - Drachten
Vrije Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75 , 9206AP
> Meer informatie en tickets
LET OP: de concerten in Oud-Beijerland en Amersfoort zijn uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Vul dan het formulier in op de site.
Joshua Aaron is een bekroonde Amerikaans-Israëlische artiest en songwriter die onlangs werd vermeld als een van de ‘Jewish Global 100’-influencers. Een unieke tour vanwege de thema’s en omdat de toegang vrij is. Door het enorme succes hebben we een extra concert toegevoegd aan de tour op woensdag 18 mei. We hebben nog beperkt tickets beschikbaar, dus wees er snel bij om een ticket te reserveren voor jou, je familie, vrienden, kring of groep. Wij geven jou als christen een hoopvolle en enerverende avond cadeau! Maar neem gerust je familie of vrienden mee. Deze avonden zijn een opsteker in een onzekere en verwarrende tijd! Deze tour is wat ons betreft echt een Event for Christ!
De titel ‘The Return of Hope’, zegt het al: We getuigen van de Hoop die in ons is, Jezus Christus en we zingen ons verlangen uit naar Zijn terugkeer. O.l.v. singer-songwriter Joshua Aaron & band krijg je bijzondere en geladen worship, in een Engelstalige en Hebreeuwse mix. Het wordt een feest!

Inspiratieweekend "Liefde van je leven"
• vrijdag 20 mei 2022 t/m zondag 22 mei 2022 - Doorn
Het Brandpunt, Postweg 18, 3941 KA
> Meer informatie en tickets
Stel je voor... een weekend met je geliefde in een ontspanning setting, met muziek en een inspirerende inhoud van Gerald & Nelinda. Geen zware kost, maar bruikbare tips, humor en levensechte verhalen! Kortom; een mooie gelegenheid om wat tijd te investeren in elkaar en samen te genieten van een bijzonder weekend! Sprekers Gerald Troost, Nelinda Troost, Jan Pool.

Casting Crowns
• zondag 29 mei 2022 - 19.30 - ROTTERDAM
Ahoy Rtm stage, Ahoyweg 10 , 3084 BA
> Meer informatie en tickets
Het moest lang uitgesteld worden maar op 29 mei staat Casting Crowns dan eindelijk in Ahoy Rotterdam. De Amerikaanse band kan niet alleen rekenen op een enthousiaste zaal; ze krijgt ook muzikaal gezelschap. Elle Limebear zal het voorprogramma verzorgen. Groot Nieuws Radio, in samenwerking met Events For Christ, presenteert op 29 mei het concert van Casting Crowns en Elle Limebaear in Ahoy Rotterdam.

Rend Collective
• maandag 6 juni 2022 - 20.00 - Amsterdam
Melkweg, Lijnbaansgracht 234a, 1017 PH
• donderdag 9 juni 2022 - 20.00 - Zwolle
IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB
> Meer informatie en tickets
De Ierse band Rend Collective staat te trappelen om weer in Nederland op te treden. Ieder vorig bezoek zorgde voor onvergetelijke concerten waarin aanbidding en vreugde hand in hand gingen. De aanhoudende ontwikkelingen rondom de pandemie stellen het geduld van hun publiek wel op de proef. Ook voorgenomen optredens in september blijken uitgesteld te moeten worden. Voor Rend Collective betekent het dat ze des te meer gemotiveerd is om van de terugkeer een groots feest te maken. Groot Nieuws Radio presenteert Rend Collective in concert, op 6 juni 2022 in Amsterdam en 9 juni 2022 in Zwolle. Al gereserveerde kaarten voor de voormalige data blijven ook geldig voor deze komende optredens.

Praise & Homecoming met Remko Harms
• zaterdag 11 juni 2022 - 19.30 - Krimpen aan de Lek
Ontmoetingskerk, Hoofdstraat 90 , 2931CL
• zondag 12 juni 2022 - 19.30 - Bunschoten-Spakenburg
De Genadebron, Molenstraat 23, 3752CG
> Meer informatie en tickets
De 'Praise & Homecoming' concerten van 11 juni (Krimpen aan de Lek) en 12 juni (Bunschoten) staan bol van het beste wat deze genres te bieden hebben. Van meezingers en bekende songs tot nieuwe liederen - deze avonden beloven een zangfestijn van formaat te worden met een muzikale begeleiding die het des te meer uniek maakt. Het Music For Christ Orkest en Kernkoor zijn inmiddels al een tijd actief en hebben van veel concerten een ware belevenis gemaakt. Internationale artiesten genoten van de samenwerking met het orkest, en dan hebben we het niet over de minste! Graham Kendrick, The Hoppers, David Phelps, Ernie Haase and Signature sound, Don Moen, Wes Hampton, Russ Taff, Marshall Hall... allemaal maakten ze gebruik van het Music For Christ orkest. Het orkest weet van bekende liederen telkens weer een belevenis te maken dankzij een fantastische blazerssectie, strijkers en professionele band.

Live Recording Sjoerd
• zaterdag 11 juni 2022 - 19.30 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal
> Meer informatie en tickets
Na een aantal studioprojecten, werkt Sjoerd met zijn band aan hun eerste live album. Op 11 juni 2022 wordt deze live registratie vastgelegd in de Basiliek in Veenendaal. Na samenwerkingen en schrijfsessies met onder andere Emma Julia, Kees Kraayenoord en Talitha Govers, hebben deze jongens besloten om een schepje er bovenop te doen. Deze avond zal een avond vol aanbidding zijn, waarin tien nieuwe liederen worden opgenomen.

Hillsong London
• donderdag 16 juni 2022 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW
• vrijdag 17 juni 2022 - 20.00 - Rotterdam
Kom en Zie, Boezemweg 166 , 3031BP
Optreden festival Zion (kaart geeft toegang tot hele dag)
• zaterdag 18 juni 2022 - 20.00 - Emmen
Stadskerk, Van Schaikweg 59, 7824 AA Emmen
> Meer informatie en tickets
Ze waren een van de laatste buitenlandse artiesten die in ons land optraden voordat de pandemie toesloeg. En ze zijn een van de eerste buitenlandse artiesten die een tour in ons land onderneemt nu concerten weer mogelijk zijn. Dat zegt veel over de verbondenheid die Hillsong London voelt met Nederland. De groep keert terug voor optredens in Veenendaal (16 juni) en Rotterdam (17 juni) en op 18 juni is ze van de partij op het Zion festival in Emmen.

Festival Zion
• vrijdag 17 juni 2022 t/m zondag 19 juni 2022 - Emmen
Stadskerk, Van Schaikweg 59, 7824 AA Emmen
> Meer informatie en tickets
Dit jaar wordt FESTIVAL ZION gehouden in conferentiecentrum De Stadskerk in Emmen. En we waarschuwen vast: IT MIGHT GET LOUD. Een geweldige locatie voor ons driedaags muziekfestival met natuurlijk een fantastische line-up zoals: Hillsong London, Eline Bakker, Dwight Dissels, Trampolines (USA) en nog veel meer...

Michael W. Smith
• zondag 26 juni 2022 - 19.30 - Rotterdam
Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
> Meer informatie en tickets
Met eigen band en ondersteuning van groot projectkoor van The Choir Company
Het jubileumjaar van Michael W. Smith zag er door de coronacrisis anders uit dan verwacht. De populaire zanger zou vorig jaar eindelijk weer terugkeren naar Nederland om er zijn 40-jarig jubileum als artiest te vieren. Maar het geduld wordt nu beloond. Groot Nieuws Radio presenteert op 26 juni 2022 de terugkeer van Michael W. Smith naar ons land als hij een groots avondvullend optreden geeft op de RTM Stage in Ahoy Rotterdam.

Heart2Heart Zomerweek
• zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus (week 31)
Vakantiepark Eigen Wijze in Bant
> Meer informatie en tickets
We zien ernaar uit om ook jou te verwelkomen op de Zomerweek! We hebben een programma voor jong en oud. Boek snel zodat je niets mist! Van zaterdag 30 juli t/m vrijdag 5 augustus verblijven we met elkaar op het mooie park Eigen Wijze in Bant. Naast dagelijks 2 diensten worden er ook een aantal seminars aangeboden. Ook voor de kinderen, tieners en jeugd wordt een mooi programma gemaakt en voor de allerkleinsten is er oppas.

InSalvation met speciale gast Eline Bakker
• zaterdag 3 september 2022 - 19.30 - Wierden
Ichtus VBG, Jacobsonstraat 8a, 7642 BS
• zaterdag 10 september 2022 - 19.30 - Cadier en Keer (Maastricht)
The Abbey Maastricht, Pater Kusterweg 24, 6267 NL
• zaterdag 17 september 2022 - 19.30 - Loppersum
Waardevol Leven Gemeente, Badweg 20, 9919 JC
• zondag 18 september 2022 - 19.30 - Bolsward
Christelijke gemeente Het Keerpunt, Burgemeester Praamsmalaan 35, 8701 AP
• zaterdag 24 september 2022 - 19.30 - Monnickendam
Protestantse Gemeente, 't Spil 22, 1141 SE
• zondag 25 september 2022 - 19.30 - Goes
Rafaël, Oranjeweg 90, 4461 LR
• zaterdag 8 oktober 2022 - 19.30 - Veenendaal
Regenboog Zuid, De Grote Pekken 11, 3901 JB
• zaterdag 15 oktober 2022 - 19.30 - Den Bosch
Evangelische Gemeente Parousia, 's Gravesandestraat 1b, 5223 BR
• zondag 16 oktober 2022 - 19.30 - Assen
De Ark, J.C. van Markenstraat 25, 9403 AR
• vrijdag 21 oktober 2022 - 19.30 - Urk
VEG Morgenster, Rotholm 20, 8321 DK
• zaterdag 22 oktober 2022 - 19.30 - Oud-Beijerland
EGHW, Polderlaan 1, 3261 ZA
• vrijdag 28 oktober 2022 - 19.30 - Zelhem
De Betteld, Aaltenseweg 11, 7021 HR
> Meer informatie en tickets
De EXODUS tour van InSalvation werd twee jaar geleden afgebroken door de pandemie. Maar in september en oktober pakt de worship band de draad weer op en trekt ze door alle provincies van Nederland met aanbiddingsavonden. Eline Bakker gaat als speciale gast mee. De concerten staan in het teken van de recente albums van InSalvation ('EXODUS', 'Verwacht') en Eline Bakker ('Abba', 'Terug naar Eden'). De boodschap sluit aan bij hoe het land weer haar weg vindt na de pijn en onzekerheid van de afgelopen jaren. Iedereen heeft een plek of situatie die achtergelaten kan worden om samen de toekomst tegemoet te treden die God voor ze heeft. "Als we iets meenemen van de afgelopen 2 jaar is het dat we meer willen samenwerken in het Koninkrijk van God" aldus Jafeth Bekx van InSalvation. Ze zullen alle avonden dan ook doorlopend het podium delen.

Make Some Noise Kids liveshows
• zaterdag 17 september 2022 - 14.30 - Aartselaar Belgie
't Aambeeld, Della Faillelaan 34, 2630
• zaterdag 24 september 2022 - 14.30 - Oud-Beijerland
Evangelische Gemeente Hoeksche Waard, Polderlaan 1, 3261 ZA
• zaterdag 1 oktober 2022 - 14.30 - Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA
• zaterdag 8 oktober 2022 - 14.30 - Emmen
Stadskerk, Van Schaikweg 59, 7824 AA
• zaterdag 15 oktober 2022 - 14.30 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW
> Meer informatie en tickets
Dit betreft een concert met vaste zitplaatsen, je hebt dus géén coronatoegangsbewijs nodig voor dit evenement. We vullen de zaal op basis van volgorde van binnenkomst. Kom je samen? Dan kun je ook samen zitten ongeacht of je verschillende boekingen gemaakt hebt.
Zijn jouw kids helemaal fan van de muziek van Make Some Noise Kids? Bezoek dan een concert! Make Some Noise Kids gaat in het voor en najaar van 2022 concerten geven in Nederland België.
Na een lange tijd is dit weer je kans om een positief en kindvriendelijk concert te bezoeken. Deze concerten voelen echt als een uitje en zijn uitermate geschikt om te bezoeken met je gezin, je kerk, kinderkoor, met opa en oma of met al je vrienden en vriendinnen. Tijdens deze stoere concerten komen er veel Make Some Noise Kids liedjes voorbij, komt je ogen en oren tekort en is stilzitten onmogelijk!

Belle-dag 2022
• zaterdag 8 oktober 2022 - 10.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW
> Meer informatie en tickets
De Huis van Belle-dag is hét tienermeiden-event van het jaar! Op 10 oktober 2020 knallen we met elkaar het dak er weer af: of je nu houdt van shoppen, lekker chillen met vriendinnen, uit je dak gaan met een te gekke band, de diepte in met een inspirerende spreker, crea bezig zijn of juist spectaculair in de actie: this is your moment!
Samen duiken we met fun, faith and more in ons jaarthema Transformed. Don’t miss out en koop nu snel je tickets.

Datum: 17 mei 2022
Auteur: Events4Christ
Foto: © Toff-fotografie - Tobias Huizing
Website: http://www.eventsforchrist.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: