MENU
Update van Amir Tsarfati over de terreuraanslag in Tel Aviv

Update van Amir Tsarfati over de terreuraanslag in Tel Aviv

11 apr

Amir Tsarfati in ItaliŽ op SiciliŽ: Op dit moment is er een terreuraanslag in Tel Aviv. En dit is de vierde terreuraanslag in minder dan twee weken. En op dit moment heeft onze regering geen meerderheid in het parlement. De IsraŽli's zijn het beu, deze regering is zwak.

Deze regering probeert de Palestijnen tevreden te stellen, dus ze laten ze hen in grotere aantallen toe om te werken. Ze laten meer mensen toe om naar de Tempelberg te komen. En als we kijken naar de motivatie van de Palestijnen om ons te doden en te vernietigen tijdens de Ramadan dan weten we dat ze geloven dat het einde van IsraŽl spoedig is en ze zien het als hun taak om hieraan mee te werken.
De terreuraanslag is gaande in het hart van Tel Aviv. Ik weet nog niet hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Eigenlijk wil ik dat op dit moment liever niet weten. Dit wordt allemaal veroorzaakt door de volledige incompetentie van onze regering die niets anders heeft gedaan dan verkeerde besluiten nemen.

Terroristen gebruiken geweren en schieten op mensen. Dit is de vierde terreuraanslag in minder dan twee weken. Dit is iets waar de IsraŽli's bang voor waren dat dit tijdens de ramadan zou gebeuren. In mijn laatste laatste nieuwsuodate heb ik je verteld waarom ze dit doen. Ze denken werkelijk dat daarmee het einde van IsraŽl zal beginnen, en dat uiteindelijk op 8 juli IsraŽl totaal vernietigd zal worden. Ik denk niet dat IsraŽl zal vallen, maar zij denken dat er een einde komt aan IsraŽl en ze doen daarom wat ze kunnen.

Met vriendelijke dank aan het team van het Nederlandstalige YouTube-kanaal van Amir Tsarfati, voor de vertaling van de gesproken tekst. Meer video's: Nederlandstalige YouTube-kanaal

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 11 april 2022
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Videostill - Behold Israel
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: