MENU
7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

06 mei

Advertorial - Jobfish helpt christelijke organisaties bij het vinden van goede medewerkers. Voor Christelijknieuws.nl heeft Jobfish een selectie gemaakt van 7 actuele vacatures die jij misschien interessant zou kunnen vinden...

1) Medewerker Klantenservice / Administratie (16-24 uur)
• Christelijke Mediaorganisatie • Amersfoort

Jij weet als geen ander dat een klacht van een abonnee in feite een vorm van betrokkenheid is. Jij schrikt er niet voor terug om een teleurgestelde klant te woord te staan aan de telefoon. Sterker nog: je geniet ervan om echt betrokken aandacht te geven aan deze persoon en ervoor te gaan dat hij of zij zich gehoord voelt en het gesprek met een goed gevoel kan beëindigen. Naast deze telefoongesprekken ben je ook bezig met diverse kleinere administratieve taken.

2) Coördinator en Docent Opleiding Pastorale Hulpverlening (16 uur)
• Evangelisch College • Zwijndrecht

Het Evangelisch College is een professioneel opleidingsinstituut dat in de breedte van de kerk bekend is en gewaardeerd wordt. We richten ons op het toerusten van christenen die verlangen naar geloofsverdieping en het opleiden van professionals in de kerk. Dit werk wordt vanuit het EC-Onderwijscentrum in Zwijndrecht aangestuurd door een enthousiast team van 30 medewerkers. In verband met een aankomend pensioen in 2023 van één van onze medewerkers zijn we op zoek naar een geschikte opvolger voor de functie van opleidingscoördinator en docent bij de Opleiding Pastorale Hulpverlening.

3) Relatiemanager Muskathlon (24-32 uur)
• Compassion • Apeldoorn

Breng jij mensen in beweging voor gerechtigheid? Houd jij van sporten en geniet je van organiseren? Ben je ook een inspirerende teamplayer? Compassion zoekt een relatiemanager Muskathlon. Misschien ben jij onze nieuwe collega! Voor deze topbaan kun je eigenlijk geen opleiding volgen, die is je op het lijf geschreven of niet. Wat in ieder geval zeker is: als relatiemanager Muskathlon kun je al je (sportieve) passie, vaardigheden en levenservaring kwijt.

4) Ervaren backend developer (Laravel)
• Internetbureau dat zich richt op zorg en non-profit • Zwolle

Je bent een senior backend developer die ervan houdt om aan grote projecten te werken. Je werkt graag samen met een gedreven team. Je bent resultaatgericht. Met het scrumteam ontwikkel je websites en applicaties. Als lead developer ben je een stevige gesprekspartner voor de Product Owner. Met jouw kennis en ervaring worden en blijven projecten realistisch, uitdagend en succesvol. Je neemt het voortouw en hakt technische knopen door. Samen met de Scrum Master laat je het team groeien naar grotere opdrachten met nog meer impact.

5) Koks en Expeditiemedewerkers
• Catering Groep Nederland • Veenendaal

Catering Groep Nederland is een cateraar die zakelijke en particuliere partijen en evenementen verzorgt door heel Nederland. Ook verzorgen we catering op een aantal vaste locaties. We zijn centraal gevestigd in Nederland, in Veenendaal. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Daar ligt de basis voor ons bedrijf. We houden van groei en ontwikkeling, dat zie je terug in onze kwaliteit en in de mensen die het team van Catering Groep vormen. Wij zoeken nieuwe mensen om ons team te versterken zodat we samen door kunnen groeien.

6) Accountmanager (16-24 uur)
• Christelijke Mediaorganisatie • Amersfoort

Haal jij voldoening uit het blij maken van klanten? Ga je altijd voor dat beetje meer, en wil jij verwachtingen overtreffen? Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportfolio en verkoopt multimediale campagnes. Je onderhoudt de relatie met je klanten digitaal door middel van telefoon, mail en videocalls voor verkoop en persoonlijk advies. Verder draag je bij aan projectmatige campagnes, bijvoorbeeld voor onze themaspecials. Daarnaast krijg je de ruimte om je portfolio verder uit te breiden. Je werkt voor al onze kanalen en producten, in print en digitaal.

7) Medewerker Orderverwerking (24-40 uur) met kennis van keukens
• HKC Nederland • Vanuit huis of kantoor (diverse locaties in Nederland)

HKC Nederland is een jong en dynamisch bedrijf dat voor veel Keukenvakzaken de gehele orderprocessing overneemt of hierbij ondersteuning biedt. We werken met onze partners intensief samen en laten hierbij zien dat we met onze jarenlange keukenervaring van toegevoegde waarde zijn. In verband met de aanhoudende vraag naar de diensten van HKC Nederland zijn wij op zoek naar een ervaren Fulltime of Parttime orderverwerker.

Jobfish
Klik op een van de bovenstaande vacatures als je er meer over wil weten. Lijkt er niets voor je bij te zitten? Neem dan eens een kijkje op JobFish, daar vind je nog veel meer vacatures. Je kunt daar trouwens ook je CV plaatsen. Op een discrete manier deelt Jobfish je CV dan met ruim 500 christelijke organisaties. Als zij een passende baan voor je hebben, neemt Jobfish contact met je op. En als jij dan aangeeft dat je inderdaad voorgesteld wil worden bij die klant, dan brengt JobFish jullie met elkaar in contact.

Datum: 6 mei 2022
Auteur: Jobfish
Foto: Jobfish
Website: http://www.jobfish.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

27 juni 2022 7 prachtige vacatures bij christelijke organisaties

Meer nieuws: