MENU
Aftellen naar Opwekking met videodagboek New Faith Network

Aftellen naar Opwekking met videodagboek New Faith Network

22 apr

Tussen Pasen en Pinksteren nemen de sprekers van het volwassenprogramma en het jongerenprogramma van Opwekking je om beurten een week lang mee onderweg naar Pinksteren. Via een dagelijkse korte overdenking op het christelijke streamingplatform New Faith Network reiken de sprekers je in voorbereiding op Pinksteren elke dag een meditatie aan.

De sprekers die hieraan meewerken zijn Ruben Flach, Christian Tan, Jannica van Barneveld, Mark Stoorvogel, Nadine de Vos en Gilbert Thera. Zij nemen je in de overdenking alvast mee naar de inhoud van hun preek van de Pinksterconferentie. Ruben Flach, directeur van Opwekking beet deze week het spits af.

‘Het is heel mooi dat we als New Faith Network en Opwekking de handen ineen kunnen slaan om samen toe te leven naar Pinksteren. We hopen dat veel mensen geraakt worden door de inspirerende overdenkingen’, aldus Christianne Scholtens, redacteur bij New Faith Network.

Het videodagboek is online te vinden op de website van New Faith Network via newfaithnetwork.com

Programma Opwekking
Inmiddels wordt ook steeds meer van het programma van de Pinksterconferentie bekend. Al eerder maakte Opwekking de sprekers van het volwassenprogramma bekend, maar inmiddels zijn ook het seminarprogramma, het programma van Youth.Opwekking, het Kinderplein en de Bijzondere Mensen Tent bekend. Het programma wordt in de komende tijd verder aangevuld en is te vinden via de website: ikganaaropwekking.nl

Diep Geraakt
Dit jaar staat de Pinksterconferentie in het teken van het thema ‘Diep geraakt’, dat de basis vormt voor de programma’s voor de diverse leeftijds­groepen. Tijdens het weekend zijn er ’s morgens, ’s middags en ’s avonds diensten waarin aanbidding onder leiding van de Opwekkingsband en de Jongerenband, en prediking centraal staan. Daarbij wordt het thema ‘Diep geraakt’ op verschillende manieren en afgestemd op eigen ontwikkeling en niveau uitgewerkt. Een groot deel van het programma kan via de livestream thuis worden gevolgd, op het platform van de digitale Pinkster­conferentie.

De Pinksterconferentie vindt van vrijdag 3 t/m maandag 6 juni plaats op het evenemententerrein van Walibi-Holland.

Stichting Opwekking
De Pinksterconferentie wordt georganiseerd door Stichting Opwekking. Opwekking is gericht op geestelijke vernieuwing met het verlangen mensen in Nederland bekend te maken met het evangelie van Jezus Christus door de kracht van de Heilige Geest. We doen dit door verkondiging en onderwijs, leiderschapsontwikkeling en geloofsopvoeding

Datum: 22 april 2022
Auteur: Opwekking - Maartje Dekens
Foto: New Faith Network
Website: opwekking.newfaithnetwork.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Levend
26 jun

Levend meer