MENU
Amir Tsarfati ziet zijn boeken als hulpmiddelen voor evangelisatie

Amir Tsarfati ziet zijn boeken als hulpmiddelen voor evangelisatie

12 mei

Er zijn mensen die vragen waarom we zoveel aandacht geven aan de boeken die ik heb geschreven. "Amir, je hebt het altijd over je boeken! Ben je nu 'het Evangelie aan het verkopen' om rijk te worden?" Laat me eerst zeggen dat in de christelijke uitgeefwereld, weinig mensen ooit rijk worden. Er is echter een heel goede reden waarom we zo'n sterke nadruk leggen op zowel de fictie- als de non-fictieboeken. Het zijn hulpmiddelen voor het verspreiden van het Evangelie. Laat me je een voorbeeld geven.

B>Rick Yohn
Op dinsdag had Rick Yohn, de voorganger en leraar die mij bijstond bij het schrijven van Revealing Revelation, een man die naar zijn huis kwam om een prijsopgave te doen voor wat tuinwerk dat hij moest laten doen. Als je Rick kent, weet je dat hij elk gesprek kan leiden naar bijbelse dingen, en al snel hadden ze het over dit nieuwe boek waar hij een rol in had. De discussie breidde zich geleidelijk uit van Openbaring in het algemeen naar Jezus Christus in het bijzonder. Voor je het wist, bad de man een gebed van verlossing, daar op de oprit van Rick's huis. Dank aan de Heer!

Gespreksstof
We hebben er het volste vertrouwen in dat, omdat God ons tot deze weg van bediening heeft geroepen, er een oogst zal zijn van mensen die Jezus zullen vinden als ze het Evangelie in al mijn boeken lezen. Anderen zullen Jezus vinden als u en andere kopers van de boeken ze simpelweg gebruiken als gespreksstof om te vertellen over verlossing door genade door Zijn dood en opstanding. We willen nederig en dankbaar zijn dat de Heer ons de mogelijkheid heeft gegeven om deze boeken te gebruiken voor het verspreiden van het Evangelie en het communiceren van de bijbelse waarheid.

1 Petrus 3:15
Maar heilig God, de Heere, in uw hart; en wees altijd bereid tot verantwoording aan ieder die u rekenschap vraagt van de hoop die in u is, met zachtmoedigheid en ontzag.

Amir Tsarfati hoopt de komende dagen zoveel mogelijk tijd met zijn gezin door te brengen. Volgende week dinsdag vertrekt hij voor zijn tour door Canada. Dit zal de eerste keer zijn dat hij weer zal reizen sinds het overlijden van zijn schoonvader. Bidt alstublieft voor zijn familie als hij weg is, en voor hem dat hij veilig weer bij hen thuis terug mag komen.

Lees meer over dit onderwerp op de website van Amir Tsarfati: beholdisrael.org

Amir Tsarfati
Amir Tsarfati werd geboren in IsraŽl en heeft daar het grootste deel van zijn leven gewoond. Sinds hij zijn verplichte dienst bij de Israelische Defensietroepen vervulde, is hij doorgegaan als majoor in de IDF Reserve. Amir is de afgelopen twintig jaar een gids in IsraŽl geweest en diende als chef-gids van Sar El Tours en CEO van Sar El Tours and Conferences. In 2001 werd hij oprichter en president van Behold Israel - een organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd realtime toegang biedt tot betrouwbare nieuwsbronnen en informatie over IsraŽl vanuit de krachtige context van bijbelse geschiedenis en profetie.

Amir is getrouwd met Miriam en samen hebben ze vier kinderen. Zijn huis kijkt uit over de vallei van Megiddo (Armageddon), wat een constante herinnering is aan de oproep die de Heer hem heeft opgelegd om vanuit de Bijbel te onderwijzen wat Gods plannen zijn voor het einde der tijden.

Datum: 12 mei 2022
Auteur: Amir Tsarfati - Behold Israel
Foto: Amir Tsarfati
Website: http://www.beholdisrael.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: