Mannenbeweging 4M en vrouwenbeweging ARISE samen in beweging

Samen vormen ze één organisatie met verschillende bewegingen: de mannenbeweging 4M, de vrouwenbeweging ARISE, De Muskathlon, een beweging voor recht en het ondernemersnetwerk LIFE. Hieronder een aantal updates over hun gemeenschappelijke activiteiten.

Update acties voor Oekraïne

Gratis actiepagina beschikbaar voor nieuwe initiatieven. Op Vooroekraine.nl kun je gemakkelijk een gratis actiepagina aanmaken om initiatieven bij elkaar te brengen. Je kan met iedere gemeente, kerk of ander netwerk een actiepagina naar wens invullen op dit platform.

Voorbeeld: groningen.vooroekraine.nl bundelt en verbindt de regio Groningen alle initiatieven voor Oekraïne. Hiermee kunnen inwoners van Groningen gemakkelijk aansluiten bij de verschillende bestaande initiatieven. Zo bereiken we lokaal samen meer!

Voedselpakketten

Daarnaast gaan wij als organisatie weer voedselpakketten brengen in Oekraïne! Help jij mee om zoveel mogelijk gezinnen van een voedselpakket te voorzien? Check deze en onze andere acties op de vernieuwde site 4M.vooroekraine.nl en doneer een voedselpakket voor een week. Wij zorgen met ons netwerk dat het gebracht wordt op de plekken waar het echt nodig is.

We ontmoeten je graag tijdens Opwekking

Dit jaar mag het eindelijk weer live: Opwekking! Dat willen wij als organisatie natuurlijk niet missen en daarom staan we gezamenlijk met 4M, Arise, Muskathlon en LIFE op Opwekking. We willen je van harte uitnodigen een kijkje te nemen bij ons ‘fort’ en mee te doen aan ons programma.

Ga bijvoorbeeld hardlopen met de morning runs (vergeet je sportschoenen niet ;-)) Of geniet ‘s avonds van onze vuurmomenten. Tussendoor hebben we verschillende activiteiten waar we je graag ontmoeten. Check het programma!

Kom je langs in je rode polo? Dan ontvang je een leuke giveaway. Laten we elkaar weer ontmoeten, het Leven van Jezus vieren en samen dit weekend rood kleuren! Tot daar!

Data bekend voor 2023

Wil je ook graag meer recht brengen in deze wereld? Kom in actie en doe mee aan een Muskathlon. Afgelopen week mochten we als Muskathlon voor het eerst in twee jaar tijd weer afreizen naar het buitenland. Zo bijzonder om weer dichtbij de frontlinie te zijn. De levensveranderende impact die wordt gemaakt door in beweging te komen voor mensen die het echt nodig hebben.

Laat je hart raken. De data voor 2023 zijn inmiddels bekend en we willen je graag uitnodigen! Laten we samen golven van recht brengen, wereldwijd.

12-20 mei 2023, Muskathlon Tanzania, Compassion

6-13 oktober 2023, Muskathlon Nederland, THDV

13-21 oktober 2023, Muskathlon Ghana, Compassion

5-12 november 2023, Muskathlon Marokko, Open Doors

4M Nederland
4M Nederland
31-05-2022
Hulpverlening
https://www.4m.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies